Mistrzostwa Polski Vale Tudo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, tu jest prawda. Jestem ciekawy czy zawody te, jeśli wypalą to zdobędą popularność w Polsce. Jak myslicie? A może społeczenstwo zbluzga taką impreze?
U nas pomalu spoleczenstwo robi sie tak samo durne jak w ameryce i jak beda sobie mogli przy okazji popic piwko, pobekac i zajadac sie popcornem a to tego w przerwac poogladac rozneglizowane panienki to zainteresowanie na pewno bedzie duze
Chleba- Igrzysk..... i Panienek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja raczej nie wystąpie ze względu na wiek i umięjętności ,ale może w przyszłości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli sie czegos dowiem to dam znac
Napisano Ponad rok temu
22.03.03 na ul. Powązkowskiej 59 (Sala Zapaśnicza) o godz 15.00 odbedzie sie zgrupowanie zawodnikow chetnych do wziecia udzialu w zawodach Vale-Tudo.
Zostanie na nim min. przeprowadzony sprawdzian ktory zadecyduje o zakwalfikowaniu sie do startu w zawodach!
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A na czym będzie polegał ten sprawdzian ? Jak będzie już po eliminacjach , prosze o podanie kto się dostał i jaki styl reprezentuje- bo mam nadzieje ze oprocz bjj beda inne style.
To moze ja odpowiem za organizatora. Tak, na 99% beda osoby nie zwiazane z bjj. A ten sprawdzian to najzwyklejsza w swiecie weryfikacja co by sie osoby przypadkowe nie znalazly w klatce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nasunął mi sie fajny żart jak piszecie o tych klatkach to należało by sprawdzic ważnośc szczepień i testów na hiva
A mial byc fajny
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak najbardziej fajny i wesoły-Nasunął mi sie fajny żart jak piszecie o tych klatkach to należało by sprawdzic ważnośc szczepień i testów na hiva
A mial byc fajny
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
To się nazywa chęć walki
- Ponad rok temu
-
pytanie o pankration do moderatora