broń palna-dostep do broni palnej
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Broń zalegalizowana jest w Stanach.. i raczej powinniśmy czerpać wnioski stamtąd.. NIE SPRAWDZIŁO SIE TO!
a dlaczego twierdzisz ze sie nie sprawdzilo ?
dwa, popatrz na szwajcarie = tam sie tez nie sprawdzilo ?
Napisano Ponad rok temu
a dlaczego twierdzisz ze sie nie sprawdzilo ?Broń zalegalizowana jest w Stanach.. i raczej powinniśmy czerpać wnioski stamtąd.. NIE SPRAWDZIŁO SIE TO!
Nie wiem jak jest w Szwajcarii, ale wiem jak jest w Stanach.. I jestem zdecydowanie przeciwny legalizacji broni u nas!
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Tak ale trzeba brac pod uwage ze tam troszke inni ludzie mieszkaja i nie maja tam dersow itp. Problem jest tez z tym ze cos trza wykombinowac zeby drechy nie mogly dostac broni legalnie a my z koleji bez wiekszych problemow np duza akcyza na bron i juz drech nie moze sobie pozwolic na klamke. I za ta akcyze ufundowac iles tam godzin na strzelnicy free dla nowego posiadacza broni i wprowadzic obowiazek wystrzelania na strzelnicy iles tam sztuk amonicji rocznie or somthing like that (niestety to jest raczej niewykonalne w polsce)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Im mniej broni tym lepiej. Broń palna to przedmiot służący do niczego innego jak ZABIJANIE LUDZI.
A może tak: w naszych warunkach (pokój) broń palna to przedmiot służący do niczego innego jak SAMOOBRONA?
Może być?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kryminalne Gry na TVN
- Ponad rok temu
-
Bójki
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu
-