Nowy Jork do Warszawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli tak to o 11.30 jest trening u Nastuli, ul. Ogólna 9, o 19.15 na Gwardii na Racławickiej, a o 21 znowu u Nastuli. 27 grudzień to zaraz po świętach więc nie jestem na 100% pewien czy trening się odbędzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
27 grudzień i 10 styczeń to piątek, prawda?
Jeżeli tak to o 11.30 jest trening u Nastuli, ul. Ogólna 9, o 19.15 na Gwardii na Racławickiej, a o 21 znowu u Nastuli. 27 grudzień to zaraz po świętach więc nie jestem na 100% pewien czy trening się odbędzie.
Sorry ale zle chyba napisalem, bo mialem na mysli dwa tygodnie pomiedzy 27 Grudzien a 10 Styczen. I wlanie dlatego sie pytam bo nie wiem w jakie dni bedziecie zamknieci przez te dwa tygodnie.
Co tam święta, przy darmowym seminarium z purpurowym pasem
Lutas, ja przyjezdam do Polski na wakacje i nie moge za duzo wolnego brac od treningow Tym razem seminarium nie bede robil, a bede tam raczej tylko sie potaczac :wink: Seminarium moze innym razem. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Lutas, ja przyjezdam do Polski na wakacje i nie moge za duzo wolnego brac od treningow Tym razem seminarium nie bede robil, a bede tam raczej tylko sie potaczac :wink: Seminarium moze innym razem. :wink:
No właśnie o to mi chodziło, że to kulanie będzie takim pseudo-seminarium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jutro zapytam Mirka i dam Ci odpowiedź. Rozumiem że znasz rozkład treningów i chcesz tylko wiedzieć w jakie dni treningi się odbędą?
Tak. O to mi chodzilo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Treningi na pewno będą 27,28,30 grudnia, co do 31 to chyba nie, 1 stycznia chyba nie i dalej będą już normalnie. Mirek dzisiaj strasznie spieszył się na prywatną lekcję z Joe Moreirą więc jedyne co mi się udało z niego wyciągnąć to że treningi będą we wszystkie dni oprócz świąt.
Conan, dzieki ci za pomoc. Jak wpadne tam to moze zdradze ci pare moich crazy submissions :wink: . Thanks again.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
seminarium z J.Moreira
- Ponad rok temu
-
czy jest bjj w Rzeszowie ?
- Ponad rok temu
-
GRAND PRIX MASTERS KATOWICE 2003
- Ponad rok temu