Strona
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie jest gotowa. Dopiero w stanie surowym i jak macie jakies uwagi to walcie.
Chcialbym ja w niedlugim czasie dopiescic.
Napisano Ponad rok temu
Tu jest adres:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Udzielam ustnej pochwały!!!!!
Mnie to się najbardziej podoba logo Waszej Akademi....
Ciekawy pomysł!!!
Napisano Ponad rok temu
DziekiStronka fajna. Ale po lewej stronie jest menu. Może się czepiam, ale u mnie nie mieści się jakieś 15 pikseli i przez to pojawia się pasek przewijania. Można by to usunąć przez małe zmniejszenie odstępów. Ale nawet z tym bardzo ładna (przedewszystkim czytelna) strona. Mam nadzieje, że i wartości merytoryczne będą dobre. Powodzenia
W rozdzielczosci 1024x768 i 800x600 tego problemu nie ma.
Moze uzwasz nizszej?
Napisano Ponad rok temu
zreszta.. bez paska czy bez..
tylko ze pedra tam brakuje (na fotach)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, chyba ze to ma byc taki obraz a la Picasso :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sam chciałes.. :-)))
Strona jest pomura.. ta zgnila zielen nijak mi nie pasuje.
Ramki out!
obrazem na mainpage.. fajny ale do galerii sztuki nowaoczesnej.
sporo bledów literowych np.
[quote] Uzupełnoino galerie o nowe zdjęcia. [/quote]
i ortograficznych (dysleksja autora???)
[quote]Trenigni prowadzone są przez wykfalifikowaną grupę instruktorską [/quote]
strona "nasze dojo" od kolorow bola oczy.. i male to..
Historia aikido
[quote]AiKiDo [/quote] - dlaczego tak ?
[quote]Aikido jest japońską, stosunkowo młodą w swej obecnej formie sztuką walki obronnej. [/quote] - sadzilem ,ze aikido jjest sztuka wojenna a nie stricte obronna.
[quote]Zawsze wykonuje się tzw. unik czyli zejście z linii nadchodzącego ataku. [/quote] - ejze .. zawsze? heheh
[quote]Zaawansowany praktyk potrafi obronić się, nie powodując poważniejszej kontuzji u rywala i wywołując tylko przejściowy ból. [/quote] - dlaczefo tak ? To juz neimozna gosciowi zlamac reki, nogi albo wyslac na tamten swiat ? Bo to juz nie bedzie aikido ? Nie rozumiem tego ..
[quote]W judo jednak musi dojść do twardego zwarcia, aikidocy zaś walczą na odległość wyciągniętego ramienia[/quote] nie rozumiem porownania .. dlaczego porownuje sie skodyfikowane , sportowe judo z nieskrepowanym aikido ? Gdzie jakas plaszczyan wspolna.
Taiho - to pierwsze dziesciec moze 12 zdan.. mam pisac dalej ?
slowniczek :-
[quote]HANMI HANDACHI - Jeden siedzi, drugi stoi[/quote] komu stoi ? ja wiem ,ze sa skroty myslowe ale jakk ktos nie jest wtajemnczony w te arkana to.. bardziej mu wisi czy kto siedzi lub stoi . Moze forma napisanie tego powinna byc taka : tori w pozycji siadu japonskiego (seisa) , uke atakuje z pozycji stojacej? To tylko sugestia.
[quote]KOKYU-NAGE - Rzut oddechem [/quote] -wez to skasuj bo wsmieja wszytkich aikidokow . Oddechem to moze obalic zul spad budki z piwem.
ogolnie co slowo to byk .
wymagan egazminacyjnych nie oceniam bo to wew, sprawa..
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Oj chłopie ty sie ratuj!!!!! 8O 8O 8O a raczej stronkę!!! :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:
Aiki nadchodzi!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prośba
- Ponad rok temu
-
Coś dla maniaków i fanatyków....
- Ponad rok temu
-