Conditionning
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za zaproszenie (oczywiście rozumiem, że jest w tym wikt i op.....ierunek ).
Spoko, wybiorę się niedługo by Was wszystkich z aikidockiego dołka i zaścianka wyciągnąć .
Przedtem jednak prześlij pare reprezentatywnych fotek miejscowych squow :-) , bo nie wiem, czy zdecyduje się opuścić mój wigwam
S.
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj, to co popisalem i zapytaj Chibe, jesli to mial na mysli (chociaz troche) to jest wielki
Napisano Ponad rok temu
Oj Szczepciu tawardy orzech jesteś.... :wink:i tak nie rozumiem kontextu co to jest serial Alternatywy?
Napisano Ponad rok temu
i tak nie rozumiem kontextu co to jest serial Alternatywy?
o rany... Wodzu......, następnym razem jak wpadniesz do Ojczyzny to trza Cię będzie obowiązkowo posadzić na parę godzin przed telewizor - toż to klasyka :-) - do kompletu dostaniesz sześciopak :-)
musisz nadrabiać na obczyźnie zaległości kulturowe bo naprawdę zostaniesz indianinem i jak wtedy będziemy do Ciebie wołać ............ no właśnie, jak Niby Wódz a nie ma imienia
to ja proponuję:
1. "Wódz Oporujący-Uke"
2. "Wódz Nigdy-Tenkan"
howgh!
:wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ile lat już Szczepan jesteś na obczyźnie...?
Napisano Ponad rok temu
Pytanie poza konkursem:
Ile lat już Szczepan jesteś na obczyźnie...?
chciales powiedziec poza Polska?
..hmmm....bedzie gdzies z 15...
Napisano Ponad rok temu
to taki film gdzie Dyzma gral Aniola...
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zrobić ściepe i kupić Wodzowi kanony filomteki polskiej.
Klossa, Janosika i Dyzmę chyba zna, więc z pewnością należy pomyśleć o Alternatywach, Obroń się sam i Wiedźmina
S.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zrobić ściepe i kupić Wodzowi kanony filomteki polskiej.
Klossa, Janosika i Dyzmę chyba zna, więc z pewnością należy pomyśleć o Alternatywach, Obroń się sam i Wiedźmina
po sieci kraza... niech Szczepciu sobie zassa
Napisano Ponad rok temu
No stary, pojechałeś po bandzie 8O , ąż się towarzystwo za głowy złapało i narodową ścipę na wodza ogłasza Widzisz jak byłeś grzeczny to ci koledzy różne smakołyki z Polski przywozili i byłeś na bieżąco a tak dupa I po co było z tymi wigwamami bez klimy startować
Napisano Ponad rok temu
Labedz, ja to wiem ze w dyskusji z toba od poczatku stoje na straconej pozycji.
Dzieki za smakolyki ! :wink:
A moze bysmy tak worcili do tematu? No to jak to jest z tymi technikami? ktos ma jakies konkretne pomysly?
Napisano Ponad rok temu
:Labedz, ja to wiem ze w dyskusji z toba od poczatku stoje na straconej pozycji.
Dzieki za smakolyki ! :wink
No widzisz Szczepciu, od razu lepiej mówisz A co do straconej pozycji to mi pochlebiasz , ale to też dobra taktyka która znacznie poprawia twoją pozycję :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ladny pioropusz swoja droga.
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, sorry ale Twoj poziom tak wysoce przerasta pozostalych, ze poroponuje albo zwrocic sie do Jeffa Goldsbury vel Stan Pranina, albo zadac pytanie na koncesjonowanym forum dla shihanow only.
Ladny pioropusz swoja droga.
Widze W_G ze jestes rownie zlosliwy jak nasza wlasna forumowa Paskuda no coz, zycie jest bardzo brutalne i pelne zasadzkow :wink:
ps to nie pioropusz (hehe ale sie to smiesznie pisze, chyba z 20 lat nie uzywalem tego slowa...) to zdjecie z imprezy gdzie jedynym odzieniem byla peruka rotfl ale przyznaje ze mnie to odmladza o pare latek, nie?
Napisano Ponad rok temu
to zdjecie z imprezy gdzie jedynym odzieniem byla peruka rotfl ale przyznaje ze mnie to odmladza o pare latek, nie?
A to sie uśmiałem jak norka Odmładza, dobre sobie 8O Widać o czym marzy Szczepcio, któremu jedna rzecz na pewno w życiu wyszła - włosy Kiedyś nadrabiał chociaż broda, a teraz widzę przyszła pora na peruczki i tupeciki . A jak robisz twardy pad to pożyczka się nie odkleja :wink:
A tak w ogóle jeśli zdjęcie jest z takiej imprezy jak piszesz to może wrzuc szerszy landscape Tylko żeby nie było jak z tym facetem z kawału co wysłał dolną połowe zdjęcia narzeczonej i ta sie później żaliła, że morda zapyziała, migdały opuchnięte i cygaro w gębie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Morda w kubeł czy......
- Ponad rok temu
-
Staż z Jackiem Wysockim w Lublinie.
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stazu z Marianem Wiśniewskim
- Ponad rok temu