Mistrzostwa Wybrzeża
Napisano Ponad rok temu
Będzie okazja zobaczyć naszego moderatora Moro w akcji
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze kasiorka i martyBędzie okazja zobaczyć naszego moderatora Moro w akcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze że sporo forumowiczów się pojawi, będziemy mieli taki mały zlot taekwondo team :wink:
Napisano Ponad rok temu
Charly, z tego co wiem to mozna robic z flashem na zawodach, przynajmniej u nas, w sumie to nie rozprasza zawodnikow :wink:
Napisano Ponad rok temu
mozna, pod warunkiem ze moim przeciwnikom po oczachA można z flashem zdjęcia robić na zawodach? Bo ja moge miec cyfrówke ale taką słabą, że tylko z flashem wychodzą
Napisano Ponad rok temu
To się postaram Byle twój przeciwnik po walce nie stał się moim przeciwnikiem :wink:mozna, pod warunkiem ze moim przeciwnikom po oczachA można z flashem zdjęcia robić na zawodach? Bo ja moge miec cyfrówke ale taką słabą, że tylko z flashem wychodzą
Napisano Ponad rok temu
dobra , wiec kazdy kto moze bierze aparat , moze bede mial , bo brat wraca juz 30 i odda mi tel
nic mi nie zostawil
Napisano Ponad rok temu
Juz "zaklepałam" sobie aparat, tak, ze bedziesz mial co robic Charly :wink:No chyba że ktoś skombinuje dobry aparat (IKA :wink: )
I w zwiazku z tym, poniewaz nie wszyscy sie znamy proponuje postarac sie o jakies znaki rozpoznawcze - jeszcze nie wymyslilam co to mogloby byc - moze wy macie jakis pomysl ?Widze że sporo forumowiczów się pojawi, będziemy mieli taki mały zlot taekwondo team :wink:
Napisano Ponad rok temu
OK postaram się jak najlepiejJuz "zaklepałam" sobie aparat, tak, ze bedziesz mial co robic Charly :wink:
Dobry pomysł, ale też nie mam pojęcia co to by mogło być :?I w zwiazku z tym, poniewaz nie wszyscy sie znamy proponuje postarac sie o jakies znaki rozpoznawcze - jeszcze nie wymyslilam co to mogloby byc - moze wy macie jakis pomysl ?Widze że sporo forumowiczów się pojawi, będziemy mieli taki mały zlot taekwondo team :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm mozecie np. chodzic z recznikiem na ramieniu...albo spotkac sie o okreslonej porze w umowionym - charakterystycznym miejscu.
Mozecie tez wymienic sie numerami telefonow komorkowych
i w trakcie spotkania wykrecic numer i zobaczyc komu dzwoni.
Napisano Ponad rok temu
Troche to dziwnie by wyglądało jakby ludzie nie startujący w zawodach chodzili z ręcznikami 8OHmmm mozecie np. chodzic z recznikiem na ramieniu...
hmmm... dobry pomysł ale najpierw musze się dowiedzieć gdzie to jest, nie wspominając o "charakterystycznym" miejscu :?albo spotkac sie o okreslonej porze w umowionym - charakterystycznym miejscu.
hehe Moro będzie się szykował do walki a tu wszyscy zaczną się gromadzić wokół niegonajlepiej jak kazdy znajdzie mora
Ale to jest całkiem ciekawy sposób :wink: Zresztą część się już zna to jakoś się tam znajdziemy...
ALe jak ktoś ma jeszcze jakiś ciekawy znak rozpoznawczy to niech pisze - zawsze to nam ułatwi sprawe!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Czas reakcji ;)
- Ponad rok temu
-
Doboka
- Ponad rok temu
-
czy nockouty na treningu czesto sie zdarzaja??
- Ponad rok temu
-
'Karty zyciowe' w ITF
- Ponad rok temu
-
Logo TKD c.d.
- Ponad rok temu
-
Trening skoczności. Atlas ćwiczeń. - Skarzyński, Sozański
- Ponad rok temu
-
"...nomo jop w mój krok..."