grzesiek powiedzial ze kiedys jakis zawodnik od lobody walczyl w 2. ja nei widze w tym nic zlego jezeli waze powiedzmy 10kg to spelniam kryteria kategori np do 12kg, do 14kg do 16kg itd bo nie przekraczam tej gornej granicy, ale juz w kat 12+ nie moglbym startowac bo nie spelniam minimum wagowego.Co wy ludzie za bzdury opowiadacie, w dwuch kategoriach wagowych nie można startować, ile wy TKD trenujecie ze piszecie takie bzdury??
Mistrzostwa Wybrzeża
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dopadne Cie!
A za chęc ukrywania się zaliczysz dodatkowy sparing
Napisano Ponad rok temu
Tylko żebym się teraz Moro nie naraził bo będzie trzeba mnie z podłogi zbierać :?
Napisano Ponad rok temu
konsekwencje zostana wyciagniete 8)Joannaz: No problem 8) Szczegóły na PW...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co planuję a będę na tych zawodach Sędzią Głównym to raczej nie będzie takiej możliwości by móc startować w dwóch kategoriach wagowych. To jest sprzeczne z regulaminem zawodów Taekwon-Do ITF, który także na tych zawodach będzie surowo przestrzeganyhmmmmm, tak sie zastanawiam czy nie wysytartowac w 2 kategoriach wagowych
Napisano Ponad rok temu
jak sie nie pojawisz to bedzie jeszcze gorzejprzestraszony Czy to znaczy ze lepiej zebym we wtorek na treningu sie nie pojawil? :wink:
wolek- ja sie tak tylko zastanawialem, jak nie mozna to nie ma problemu. a tak swoja droga czy w TKD rozgrywane sa walki w kat open?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do osob chcących zabrać się z nami na zawody tkd :wink:
spotykamy sie o godz 11.45 , o godz. 11.51 mamy autobus , wiec radze sie nie spoznic
wszystkich chetnych widze przed kfc znajdujacej sie przy dworcu gl. pkp w gdansku , ostatecznie bedziemy miec komorki , ale to juz na priv
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Czas reakcji ;)
- Ponad rok temu
-
Doboka
- Ponad rok temu
-
czy nockouty na treningu czesto sie zdarzaja??
- Ponad rok temu
-
'Karty zyciowe' w ITF
- Ponad rok temu
-
Logo TKD c.d.
- Ponad rok temu
-
Trening skoczności. Atlas ćwiczeń. - Skarzyński, Sozański
- Ponad rok temu
-
"...nomo jop w mój krok..."