- taka dola poczatkujacego peona. i juz..A co złego jest w pytaniu się.
Aiki
Napisano Ponad rok temu
- taka dola poczatkujacego peona. i juz..A co złego jest w pytaniu się.
Napisano Ponad rok temu
Tia Aiki ale skoro początkującego, to kiedy jest nie poczatkujacy???- taka dola poczatkujacego peona. i juz..A co złego jest w pytaniu się.
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to jest ciekawa postawa...!!!przestanie byc poczatkujacy jak nie bedzie sie domagal wyjasnien w ciagu treningu i zawracal glowe nauczycielowi.jak tak sie stanie to znaczy ,ze dojrzal i mozna mu dac hmm. niebieski pasek :-) )
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uhuhm.. wyjatkiem jest zapewne Stefek S.. po malzenstwie z corka senseja dostale 5 Dan w prezencie slubnym
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wierze w gfachowoasc Stefka.. sporo sie naczytalem i nasluchalem.. malzenstwo dla kariery ( no dobra ona byla w cizay ale.. ) i ta kariera medialna..hmmm.. Pownienin skonczyc po "Nico" a teraz co film to wiekszy bzdet. Dla mnie to tani efekciarz.. pewnie bedzie wrzawa. bo kobiety go kochaja (wysoki, przystojny, w wszyskich leje.. ) ale jak by mu to wszystko zabrac.. to moze zostanie tylko ten kucyk.
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O 3 danie wiekrzość aikidoków maży i na tym etapie pozostaje,on nie doszedl do 4 dana.. heh.. wtedy mial 2 albo 3 dan
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak uważacie czy poczatkującu ma prawo do zadawania pytań i uzyskiwania na nie odpowiedzi (pytania dotyczące nie tylko techniki), czy też panuje zasada morda w kubeł, ryby, dzieci i osoby do 2 kyu (jako przykład - bez urazy proszę ) głosu nie mają .
Ja osobiście na stażach-spędach nie spotkałem się nawet z próbą zadawania pytań, a wiadomo, że watpliwości są.
S.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu