Największa bzdura np. medialna/ opinia "fachowca"
Napisano Ponad rok temu
zawsze zastanawiałem się do jakich poziomów nonsensu i nieporozumienia mogą posunąć się "fachowcy", media tudzież sami zainteresowani aikidocy mówiąc o akido. Ja np. pamiętam cudowny artykuł nt. aikido p. M Osińskiego o wdzięcznym tytule "złam mu reke i bądź lepszy". W moim środowisku po spożyciu pewnej ilosci napojów rozweselających na imprezie zawsze czytalśmy sobie ten artykuł - był lepszy niz trawka
Tam było jeszcze o "siedzących tak cicho w kucki zawodnikach, którym burczy w brzchach" i inne smaki, które już niestety zapomniałem. Ale rzecz była mocna
A jakie są wasze doswiadczenia na temat szczytów głupoty głoszonej publicznie lub prywatnie nt aikido
Napisano Ponad rok temu
Może wrzuć go na forum :wink:
Mi tam wystarczają niektóre posty z dyskusji
S.
Napisano Ponad rok temu
Cytaty z artykułu brzmią nieźle.
Może wrzuć go na forum :wink:
S.
Z radościa, ale niestety wyszedł mi z rąk :nie: iteraz to dupa blada. Ale może ktos z ludzi ma kopie To pismo jeśli pamiętam nazywało się Czas - ale nie był to Time tylko taki czas pomorski :wink:
Ale ja wierzę że sa i inne smakowitosci i może ludzie podeśla tu na forum Moze byc odjazdowo :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
Generalnie przyznaje tej epistole Grand Prix
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Drodzy Przyjaciele, odsłoniłem przed Waszymi oczami prawdę o zgubnym, demonicznym i fałszywym obliczu Aikido. Sądzę, że dla prawdziwego chrześcijanina ta dawka informacji jest wystarczająca. Jezus powiedział:
"Po ich owocach poznacie ich" (Mt 7,16).
Kiedy przeanalizowałem rodziny i ludzi ćwiczących Aikido i inne sztuki walki stwierdziłem, że były w nich bardzo często zdrady małżeńskie i rozwody. Widziałem opuszczone dzieci, brak miłości, pokoju i harmonii w domach. Widziałem fałszywą dumę i fałszywe poczucie siły, obłudę i obmawianie ludzi. W końcu kłótnie pomiędzy klubami i organizacjami o wpływy i terytoria. Ja sam nie byłem bez winy i wiem ile zła wyrządziłem. Oczywiście nie można przypisać wszystkich tych klęsk i plag tylko Aikido, ale faktem jest, że jeśli drzewo jest złe, to i owoce są złe.
Witold Kirmiel
dostałem to od Lucasa....
Oceńcie, Ja nie znam tego pana, a mój ojciec nie chce sie w tym wypowiedzieć...
Dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
A tak powarznie: przestraszony Oł maj god przestraszony
A myślałem, że szczytem głupoty jest stwierdzenie ojca mojego qmpla, że karate to sekta :wink:
Napisano Ponad rok temu
i dobrze robi.. ty tez zamilcz... niedobrze sie stalo ,ze to sie znow pojawilo...
Aiki
Respect Aiki.... poklon
Napisano Ponad rok temu
Jesli Cie to interesuje, to pogrzebaj w necie lub spytaj swojego "sempai"
Napisano Ponad rok temu
Aiki ma racje - nie trzeba co chwila rozgrzebywac starych spraw.
Jesli Cie to interesuje, to pogrzebaj w necie lub spytaj swojego "sempai"
Tylko ze nie chce mi nic powiedzieć...!!! i zmienia temat,
albo robi takie nikyo ze wycieram pyskiem kuze z tatami!!
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Nie grzebmy w strym g... :blus: lecz wyruszmy na poszukiwanie nowych doznań. Wszak oszołomów ci u nas dostatek
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
Niech każdy poszuka w swoich materiałach jakiś hitów i zamieści . Ja parę mam, ale muszę się nauczyć jak je zamieścić
S.
proponuję "Combat Aikido"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaaaa Brand, to juz sobie u Fiodora narobiles.... rotfl ciekawe czy teraz osmielisz sie zawitac na Zjazd Vortalu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Taaaaa Brand, to juz sobie u Fiodora narobiles.... rotfl ciekawe czy teraz osmielisz sie zawitac na Zjazd Vortalu :wink:
Czemu nie? Myslalem ze mozna mowic to, co sie mysli. ale widze ze Aikidocy sa najbardziej przewrazliwieni na punkcie swoich pogladow, etykiety i zasad. Z ludzmi z kazdego innego stylu mozna sobie pogadac, posmiac sie a tutaj czlowiek sie czuje jak na angielskim przyjeciu.
Napisano Ponad rok temu
Czemu nie? Myslalem ze mozna mowic to, co sie mysli. ale widze ze Aikidocy sa najbardziej przewrazliwieni na punkcie swoich pogladow, etykiety i zasad. Z ludzmi z kazdego innego stylu mozna sobie pogadac, posmiac sie a tutaj czlowiek sie czuje jak na angielskim przyjeciu.
Chyba nie miałes okazji porozmawiać z Warszawka - dojo Gwardia. Nasze hasło to szargamy wszystkie świętości a jego wykonanie zyskało nam już odpowienio liczne grono sympatyków wśród smutasów i przesyłaczy ki :wink: :scatter:
Napisano Ponad rok temu
A pozatym takie śmieszne artykuły to przykra sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Jasne ze mozesz mowic co ci sie zywnie podoba 8) tylko potem musisz ponosic tego konsekwencje, to proste jak drut po masle
Aikidocy sa ludzmi nieslychanie wrazliwymi rotfl to pewne, ale Fiodor juz dawno przemienil sie w brutalna, gruboskorna bestie bjj uzywajaca nozy :twisted:
Jestes nowy na forum aikido to jeszcze nie wiesz jak my mozemy zartowac :wink: Miej troche cierpliwosci.....A jakbys poznal osobiscie jeszcze Labedzia, a nie daj boze Pajaka to odjazd gotowy 8)
ps Labedz, teraz sprobuj nauczyc sie wycinac niepotrzebne texty i tagi wewnatrz postow ktore cytujesz...Jest od tego forum pt: testowanie
psII Brand, oczywiscie to co pisalem poprzednio o Zjezdzie to byl ZART
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzje Kontuzje kontuzje ...
- Ponad rok temu
-
Jakie linki podawać?
- Ponad rok temu
-
Jaki stroj do aikido