Na stronie bylo napisane, ze upowaznia ona do 1-go bezpladnego treningu w kazdym dojang na swiecie. Nie wiem jak to jest na swiecie
 ale jeszcze nie spotkalem sekcji, w ktorej za 1-szy trening trzeba bylo placic...
 ale jeszcze nie spotkalem sekcji, w ktorej za 1-szy trening trzeba bylo placic... 
pozdro
E2rd

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli chyba każdy kto ma 1 kup i wyżej ma taką karte :wink:Osoby zdające egzamin na 1 kup zobowiązane są wykupić przed egzaminem kartę życiową ITF!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy bym nawet nie podejrzewal, ze moze byc nieodplatnatrzeba dodać ze ta karta zyciwa kosztuje 10 dolców i pare złotówek.
 )
)
Ktorego ITF?dzieki tej karcie jest sie zapisanym w bazie członków ITF.
 )))
)))Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Zaczął się tłumaczyć panom policjantom że jest biednym instruktorem Taekwon-do, a na dowód że trenuje pokazał karte życiową ITF i tym sposobem oszczedził kilkaset złotych na mandacie. Karta życiowa ma służyc do potwierdzenia swojej przynależności do ITF'u . Każdy trenujący Taekwondo zobowiazany jest do (w miare swoich możliwości) udzielenia nam pomocy gdziekolwiek na świecie byśmy nie byli. Nie wiem jak to działa w praktyce myśle że chyba się sprawdza, bo takie coś jak trenowanie zrzesza ludzi.
  Zaczął się tłumaczyć panom policjantom że jest biednym instruktorem Taekwon-do, a na dowód że trenuje pokazał karte życiową ITF i tym sposobem oszczedził kilkaset złotych na mandacie. Karta życiowa ma służyc do potwierdzenia swojej przynależności do ITF'u . Każdy trenujący Taekwondo zobowiazany jest do (w miare swoich możliwości) udzielenia nam pomocy gdziekolwiek na świecie byśmy nie byli. Nie wiem jak to działa w praktyce myśle że chyba się sprawdza, bo takie coś jak trenowanie zrzesza ludzi.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Moja jest z 1993 roku i na niej stoi jak byk "one free lesson".
  Moja jest z 1993 roku i na niej stoi jak byk "one free lesson".Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_budo_as3_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu