Aikido jako street fighting
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie odnosnie Aikido. Zamierzam zapisac sie na Aikido, gdyz niezmiernie bardzo podoba mi sie ta sztuka walki. Mam takie pytanie do wszystkich, ktorzy trenuja dluzszy czas. Mozecie opisac jak wyglada konfrontacja aikido z "panami ubranymi w kwadraty" na ulicy. Czy aikido jest w tym przypadku funkcjonalne????
Pozdrawiam wszystkich :-)
Napisano Ponad rok temu
Znoffu... to samo...
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl
Napisano Ponad rok temu
Znoffu... :wink: to samo...
Nic dodać nic ująć
Napisano Ponad rok temu
Zobacz lepiej w archiwum bo tu nikt raczej sie nie pokusi o odpowiedz .Hejka wszystkim...
Mam takie pytanie odnosnie Aikido. Zamierzam zapisac sie na Aikido, gdyz niezmiernie bardzo podoba mi sie ta sztuka walki. Mam takie pytanie do wszystkich, ktorzy trenuja dluzszy czas. Mozecie opisac jak wyglada konfrontacja aikido z "panami ubranymi w kwadraty" na ulicy. Czy aikido jest w tym przypadku funkcjonalne????
Pozdrawiam wszystkich :-)
Napisano Ponad rok temu
Ale czy Ty sie sprawdzisz tego nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Mozecie opisac jak wyglada konfrontacja aikido z "panami ubranymi w kwadraty" na ulicy.
Czy masz na mysli tych panów, którzy wylewają asfalt? Bo u mnie mają bluzy w takie odblaskowe kwadraty......
Spoko, zazdroszcze im tylko ochraniczy na kolanach.....
S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja poprosze o taki przyklejony topic o tym czym jest aikido, i jak sie sprawdza vs. inne style walki i ogolnie o te inne duperele .. ile w koncu mozna?
Aiki
Popieram w całej rozciągłości, zaczynają mną wstrząsać krwiożercze instynkty, jak czytam kolejne posty o skuteczności Aikido. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem już różne rzeczy, ale dopiero od niedawna, trenując aikido, czuję , że robię coś dla siebie. Dzięki aikido podnoszę się po kontuzji i zbieram się do kupy. Prakykuję aikido od niedawna i wiem, że to chcę robić. Pozdrawiam
I to jest dobry poczatek....drogi do......... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mozecie opisac jak wyglada konfrontacja aikido z "panami ubranymi w kwadraty" na ulicy.
Czy masz na mysli tych panów, którzy wylewają asfalt? Bo u mnie mają bluzy w takie odblaskowe kwadraty......
Spoko, zazdroszcze im tylko ochraniczy na kolanach.....
S.
Widziałem te ochraniacze. Jak kładli kostke. Ale wypasione.
A swoją drogą to: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido dyscypliną olimpijską
- Ponad rok temu
-
sposoby ataku w aikido
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stazu z Kawahara sensei
- Ponad rok temu
-
relacja ze stazu z Chiba sensei na zapadlej wsi
- Ponad rok temu
-
instruktorzy aikido
- Ponad rok temu
-
Ewolucja aikido
- Ponad rok temu
-
katana
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś wie gdzie w wawie można trenowac iaido ?
- Ponad rok temu
-
shiho-łokieć
- Ponad rok temu
-
Polskie Yoshinkan Aikido...
- Ponad rok temu