Anabole...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, a gdzie TECHNIKA, "ustepowanie sile", "pcha, pociagnij, ciagnie, pchnij" ;-) co to sie porobilo...
Napisano Ponad rok temu
"pcha, pociagnij, ciagnie, pchnij"
Mówimy o Judo, nie o sexie
Kano się w grobie przewraca
Napisano Ponad rok temu
czas zmniejszyc dawke testosteronu ;-)
Napisano Ponad rok temu
Koksiarze to psy (nie obrażając czworonogów ani tym bardziej naszej dzielnej policji :wink: ) Dla mnie ktoś kto używa tego gówna (NRD, CCCP sucks...) albo oszukuje w inny sposób, np. odejmując sobie kilka lat w metryce (pozdrowienia dla Kaukazu...) jest śmieciem!Co sądzicie o koxach w Judo ?
Trening, trening i jeszcze raz TRENING !!!
Zastanów się czy nie obrażasz kogoś tymi słowami!Na poziomie zawodowo/mistrzowskim to chyba nie ma goscia co by nie byl skoxowany. Czuje sie jak sie walczy z judokami, straszna sila (szczegolnie ciezsze wagi).
Nie prawda, że każdy senior koksuje- ja czuję się seniorem a nie tykam tego (z resztą nie tylko ja). TO jest stale kontrolowane na większych imprezach i niektórych zgrupowaniach.
Napisano Ponad rok temu
O koksie się nie mówi publicznie to w złym guście jest, ale jakiś polski zawodnik kiedyś się wynurzaj po badaniu że mu nandrolon podali w odżywkach - jakich qrwa domięśniowych bo tylko tak można podać ten środek ?
Koks to norma a to, że jest niewykrywalny to tylko dlatego, że koksiarze są zawsze krok naprzód względem organizacji piętnujących proceder.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Idz do lekarza. Jak jestes dorosly a nie napalony malolat to przedstaw jasno sprawe. Wiekszosc lekarzy to normalni ludzie, ktorzy widzac pacjenta majacego jeden cel w zyciu - bycie kupa miesni - pomoga mu wybrac co odpowiednie. Ja tam sie zawsze pytalem odnosnie suplementow i tym podobnych produktow dietetyka zeby miec pewnosc czy sobie nie zaszkodze oraz czy nie biore czegos niepotrzebnie.wiec jak sądzicie co bradz zeby efekty było widac po krutkim czasie aha zaszczyki odpadają cos innego niech sie wypowiadaja ci co wiedzą !!!
Co do prawdziwych anabolikow - daruj sobie. Wyglad to chujowa rzecz tak naprawde jesli nic sie pod nim nie kryje. Wole swoj wyglad np i mocne sciegna oraz stawy, ktore duzo wytrzymaja. Widzialem gosci, ktorzy dzieki treningowi mieli wieksza sile niz ci, ktorzy dobierali sterydy. Kwestia wycwiczenia i sumiennosci.
Pamietaj taka jedna moze frazesowa madrosc "Nic co przychodzi szybko nie trwa dlugo" oraz taka druga "Nic co przychodzi latwo nie ma takiej wartosci jak to o co musimy walczyc."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
a co do sportu dla rekreacji to faktycznie sterydy nie maja sensu, wyczyn - niestety bez koksow go nie ma, tu zgadzam sie z Jarkiem...
nie wiem co to za kolo rzucil tekst do Jarka ale z jego postura to mogby Jarkowi sluzyc jako podstawka pod piwo i skoro kogos nie zna to niech nie rzuca takich tekstow...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nienawiść między Gracie
- Ponad rok temu
-
Kto był rano w "kawie czy herbacie"?
- Ponad rok temu
-
Zawody w POZNANIU
- Ponad rok temu