sekty-kungfu-sekty
Napisano Ponad rok temu
Tybet, Jugoslawia, Ameryka Pol., Francja, Maroko, Polska...
Toz to juz sekta miedzynarodowa
Proponuje, zeby ta organizacja zajal sie wywiad
Jesli tajemniczy SH i jego rownie tajemniczy master maja tak wielka organizacje, to proponuje bardziej wywazone wypowiedzi... a noz was znajda
pozdrawiam
P.S. bonpa.. Jak bardzo blisk byles zwiazany z tym panem? :wink:
Napisano Ponad rok temu
tsailifo:
Prędzej za sektę można uznać Sejm RP niz szkoły kung-fu
Żeby to była jedna sekta to byłoby super. Ale to jest prawdziwa wylęgarnia i w dodatku nie chcą siedzieć w izolacji chyba, że od prawa
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Ze względu na nieprawdziwe, obraźliwe i bzdurne treści, jakie pojawiają się na forum na mój temat a które w rozumieniu prawa naruszają moje dobra osobiste, zwracam się z prośbą do osób odpowiedzialnych za przestrzeganie regulaminu (patrz pt1 par. 4) do interwencji w tej sprawie. Na forum istnieje wolność słowa, lecz nie może to być narzędziem do rozpowszechniania nieprawdziwych i obraźliwych treści. Ponieważ tym samym portal narusza moje dobra osobiste proszę o udostępnienie informacji z serwera umożliwiające identyfikacje panów, Apple Tiger i Goblin, ponieważ zamierzam postawić tych panów Anonimów przed wymiarem sprawiedliwości. W sądzie odpowiemy sobie na wszystkie pytania panowie. Mam nadzieję, iż obraźliwe treści pod moim adresem zostaną usunięte z portalu.
Z poważaniem
Sławomir Huczała
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawosci pytam tylko.
Napisano Ponad rok temu
O ile pamietam Sławomir Huczała nigdzie na tym forum nie twierdzil ze cwiczy jakies wyjaktowo tradycyjny system z 500 letnia historia, chwalil sie raczej skutecznoscia tego co robi i wynikami jakie wypracowal. Jest to jego prawo.
Natomiast nie mozna mowic o kims ze prowadzi sekte, tylko dlatego ze jego uczniowie pracuja dla niego bez wynagrodzenia i sa stosunkowo mlodzi - nawet jesli jest to prawda, a zadne konkretne dowody nie padly- nie oznacza to ze mowimy o sekcie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kung Fu w Bydgoszczy ?
- Ponad rok temu
-
Hung Gar: Proszę o wasze opinie....
- Ponad rok temu
-
video - low kick (500kB)
- Ponad rok temu
-
Video - MMA vs KF
- Ponad rok temu
-
Video - walka yiquan
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
Video - Wing Chun free fighting
- Ponad rok temu
-
"gdzie we wrocławiu...
- Ponad rok temu
-
Qigong w prasie lokalnej
- Ponad rok temu
-
Forum kung-fu a autentyczność styli-czyli co można tu pisać.
- Ponad rok temu