...swiat zwariowal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeczytalem ze dwa pytania z FAQ i dochodze do tego ze chyba bym zabil takiego typa jakby ze mna walczyl/kulal sie, niestety w tym wypadku brak tolerancji ale pacjenci, ktorym staje podczas kulania????? masakra
Czy to oznacza iz bedziesz uwaznie obserwowal partnera czy przypadkiem nie tuli sie do Ciebie bardziej niz powinien ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
ps.licze na szczerosc ...
Napisano Ponad rok temu
a wy jak cwiczycie z kobietami nie macie przez przypadek ochoty zeby przytulic sie bardziej i macac nie podniecacie sie zagladajac jej pod kimonko czy jak zdajecie sobie sprawe w jakiej pozycji jestescie
Ja autorytatywnie musze zeznac iz nie zdazylo mi sie patrzec na kobiete w czasei kulania jak na obiekt ktory mocna by wykorzystac w inny sposob :wink: .
Jakos nie wiem ale wtedy mam co innego w glowie niz kopulacja czy instynkt predluzania gatunku :wink: .
Prosze mnie nie bic za moje wynaturzenia
Odnosnie owych pozycji .. o so chodzi
Jak zwykle,
Szczery ^Hast^
Napisano Ponad rok temu
Trzeba być profesjonalistą i skupić się na ćwiczeniu... masażysta też nie może myśleć za dużo w czasie masażu płci przeciwnej.a wy jak cwiczycie z kobietami nie macie przez przypadek ochoty zeby przytulic sie bardziej i macac nie podniecacie sie zagladajac jej pod kimonko czy jak zdajecie sobie sprawe w jakiej pozycji jestescie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
^Hast^ skad " " bic... hmm zastanowie sie o pozycje/postawy wystepujace w bjj :-) dlaczego zapewnisz o swojej szczerosci czyzby nie byla to do konca prawda
Skad ":wink:" Bo tio zartem mialo byc .
Dlaczego zapewniam o szczerosci Aby nie byc posadzonym o klamstwo .
Cio z pozycjami w bjj
Wiedzialem ze dostane opieprz za te wypowiedz .
Skompromitowany ^Hast^
Napisano Ponad rok temu
czyli jednak o czym myslisz 8)Skad ":wink:" Bo tio zartem mialo byc .
Dlaczego zapewniam o szczerosci Aby nie byc posadzonym o klamstwo .
nie udalo sie
z pozycjami hmm przypominaja ciut kamasutre... ja nie opieprzamCio z pozycjami w bjj
Wiedzialem ze dostane opieprz za te wypowiedz .
Skompromitowany ^Hast^
dobrze ze przezemnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marta- a ty jak sie tarzasz z jakims przystojniakiem jestes zupelnie wolna od... wszystkiego co nie zwiazane z walka
To ja sie przylaczam do pytania szanownego kolegi 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" w czasie kulania, przyznaje sie ze moja uwaga nie skupiala sie jedynie na technice (przydaje sie podzielna uwaga )
o wiele prościej zapytać: "podobam Ci sie? moze sie spotkamy po treningu?" niż trenując myśleć o niebieskich migdałach
Ja tam nie mam takich skojarzeń, bo trenuję głównie z chłopami i nie w głowie mi takie rzeczy chociaż jeden byl podejrzany ale go przydusiłem i odechciało mu się
Napisano Ponad rok temu
i niestety ja sie nie kulam
Napisano Ponad rok temu
a wy jak cwiczycie z kobietami nie macie przez przypadek ochoty zeby przytulic sie bardziej i macac nie podniecacie sie zagladajac jej pod kimonko czy jak zdajecie sobie sprawe w jakiej pozycji jestescie
moj znajomy Barzylijczyk byl przerazony jak uslyszal ze w Polsce sa wspolne zajecia bjj dla kobie i mezczyzn stwierdzil ze to seksizm i nietyczne w dodatku...
w Brazylii to sa osobne zajecia...
Napisano Ponad rok temu
moj znajomy Barzylijczyk byl przerazony jak uslyszal ze w Polsce sa wspolne zajecia bjj dla kobie i mezczyzn stwierdzil ze to seksizm i nietyczne w dodatku...
hmm ja bjj nie mam blizej niz ok110km...wiec tio tylko pytania...
ale cio ty myslisz a nie twoj znajomy
Napisano Ponad rok temu
hmm ja bjj nie mam blizej niz ok110km...wiec tio tylko pytania...
ale cio ty myslisz a nie twoj znajomy
wiesz ja sie w sumie z nim zgadzam..., bo jak pamietam to ja judo tez cwiczylem w grupie meskiej, zenska byla osobno, nie bylo dziwnej atmosfery jak na moich poniejszych treningach karate gdzie ludzie sie prezyli i popisywali przed laskami...
w koncu trening to trening a jednak jakies kulanki z plcia przeciwna to ruszaja kazdego w koncu chemia to chemia a faceci to przeciez mysla tylko o seksie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie, glupie usmieszki i komentarze na treningu (np. parteru) to brak szacunku do dziewczyny z ktora sie cwiczy i dzecinada.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wiesz ja sie w sumie z nim zgadzam..., bo jak pamietam to ja judo tez cwiczylem w grupie meskiej, zenska byla osobno, nie bylo dziwnej atmosfery jak na moich poniejszych treningach karate gdzie ludzie sie prezyli i popisywali przed laskami...
w koncu trening to trening a jednak jakies kulanki z plcia przeciwna to ruszaja kazdego w koncu chemia to chemia a faceci to przeciez mysla tylko o seksie :twisted:
Skadze, wszystko zalezy od ludzi, podejscia do treningu i szacunku dla wspolcwiczacych. Kiedy cwiczylem Wing Chun i JJ, to co chwila lecialy jakies seksistowskie teksty, ktore naturalnie wzbudzajaly ogolna wesolosc, wprowadzaly atmosfere totalnego rozprezenia i prowokowaly dalsze kometarze... Niby fajnie i milutko, tylko jak sie skupic na treningu w takich warunkach?
Now, na BJJ zdarza sie cos takiego bardzo rzadko. Moze dlatego ze dziewczyny ktore sie u nas pojawiaja dobrze wiedza o co w tym chodzi i czego chca sie nauczyc - znakomita wiekszosc ma czarne lub brazowe paski w judo lub JJ. Rzucaja lepiej niz faceci, potrafia walczyc w parterze, znaja troche dzwigni i duszen, i wiedza jak je zastosowac. Tak ze dla wlasnego dobra lepiej skupic sie na treningu zamiast myslec o p*, gdyz mozna skonczyc z uszkodzona konczyna (o, jedyne czego im zdecydowanie brak to wyczucie), i jeszcze dostac niezly opiernicz, przy okazji...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A olsztyn to co
- Ponad rok temu
-
IV MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ W WARSZAWIE
- Ponad rok temu
-
Nowa stronka o bjj
- Ponad rok temu