Kask do zapasow
Napisano Ponad rok temu
Wiec mam pytania:
1. Co sie moze stac z uszami?
2. Jaki kupic kask?
- czy cos da
-model/firma
- jaka cena
Za odpowiedzi bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
ArturP
Napisano Ponad rok temu
2Jeśli jednak zdecydujesz się kupić to najszybciej dostaniesz na ogólnopolskich zawodach(sprawdz kalendarz imprez na stronie PZZ)
Cena-żeby Cie nie oszukać to powiem tylko że ponad 100zl. Ale nie pamietam dokładnie.
Tylko zastanów sie dobrze bo to spory wydatek a w kasku niewygodnie sie trenuje, uciska troche szyje wiec szybciej sie meczysz.
Napisano Ponad rok temu
Kalafiora mozna od razu spróbować ściągnąć strzykawką i później przez jakis czas nie trenowac ale na ogół w tym samym miejscu juz bardzo łatwo robi sie następny przy nawet niewielkim uderzeniu.
Napisano Ponad rok temu
Bo to rzadkie przypadki, aha ważne jest żeby na rozgrzewce nie zapomnieć o uszach.
Napisano Ponad rok temu
Taka z narysowanymi platkami sniegu i napisem SKI kosztuje na dworcu jakies 10 zl.
Faktem jest, ze czasem sie zsuwa ale ja dzieki niej spokojnie moglem cwiczyc i wyleczylem kalafiora. I trener mi nawet ksywke wymyslil
Sa terz takie opaski dla rugbystow. Bardziej elastyczne.. ciensze.. wiec nie zsuwaja sie.
Moze takie rozwiazanie Ci wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
Moze i po dwóch miesiącach jest to rzadkosc ale po.......8 latach tez.A dobre rozgrzanie uszu rzeczywiscie bardzo zabezpiecza przed kalafiorami.Ja się z Toba mazepko też zgodze w połowie :wink: .
Bo to rzadkie przypadki, aha ważne jest żeby na rozgrzewce nie zapomnieć o uszach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kalafior to bardziej tworzy sie przez to że naczynia krwionośne w uchu od ciągłego nacierania tracą swoją elastyczność, wkońcu pękaja i następuje niewielki wylwew krwi. Oto cały mechanizm :wink:
Napisano Ponad rok temu
Reakcja lekarza - 'troche z chudy jak na zapasnika' .. zdolowalo mnie to.. :?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale moje dni jeszcze nadejda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WŁÓKNIARZ ŁÓDŹ MISTRZEM POLSKI!!!
- Ponad rok temu
-