Po czym poznac??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... "moje Kung Fu jest lepsze niż Twoje!"
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu Emi nie ma co zartowac, raz widzialem jak moj trener jj przed swietami szedl po treningu i niosl bombki i choinke. No i sie poslizgnal i tak sprytnie wymanewrowal w powietrzu ze pi......al o ziemie choinka i czescia buzki a reke z bombkami mial pod katem prostym do podloza wyprostowana. Potem tlumaczyl ze te bombki bardzo drogie byly. To sie nazywa pad poswiecenia.
Napisano Ponad rok temu
tego , kto trenuje taekwondo latwo poznac , bo idac ulica lbi sobie np. kopnac w drzewo lub sciane
raczej kopnąc w wierzchołek drzewa lub komin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyznaję, bardzo trudno jest rozpoznać na ulicy, że ktoś trenuje sztuki walki. Czasem budowa ciała może zdradzać, że ktoś ćwiczy na siłowno, ale gorzej określić styl itp.
Kto by mnie mógł podejrzewać o sztuki walki?
Ale powiem szczerze, że jeśli się przyjrzeć, to rzeczywiście, można czasami zauważyć na 1 rzut oka niewidoczne szczegóły, które zdradzać mogą tożsamośc kickboxerską na przykład. Gdayby tak popatrzeć na ręcę, to czesto (przynajmniej u mnie) wystepuje efekt, który nazwałam syndromem szorstkich dłoni. Poprostu tak mi się pocą dlonie w rekawicach, ze wysuszone staja sie strasznie twarde, szorstkie i ..... mocno zaczerwienione, nawet po dluzszym czasie.
Blizny na dloniach mogą świadczyc o niewlasciwym uzycie worka treningowego (ćwiczenie bez rekawic).
No i oczywiscie lima i liczne sińce
Co do cwiczenia na worku to sa rozne opinie..jedni uwazaja ze lepiej cwiczyc bez drudzy ze w rekawicach.
Blizny na dłoniach moga tez byc z robienia pompek na kostkach 8) To znak ze ma sie do czynienia z karateka.
Napisano Ponad rok temu
No nie tylko z karateka 8O W wielu stylach mamy pompki na kostkach, np. w TKDBlizny na dłoniach moga tez byc z robienia pompek na kostkach 8) To znak ze ma sie do czynienia z karateka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To poznaje sie juz na chwile przed smiercia z ninja-to w plecach khekhe..to po czym poznać praktyka tajemnej sztuki nin-jitsu
Napisano Ponad rok temu
Tudzież wskakuje na najwyższą gałąź drzewa. Koniecznie tyłem
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
kazdy dresiarz chodzi w dresie, karateka w gi, bokser w rekawicach, a capoeirista w abadach.
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
skad te ciagle pretensje??
- Ponad rok temu
-
Samuraj - bylo ?
- Ponad rok temu
-
Treningi rano