Zwarcie(o w morde)
Napisano Ponad rok temu
8O 8O a mozesz mi powiedziec co to jest, jak to wyglada i jak sie to wykonuje i z czego to jest? 8O bo musi byc ciekaweNo nareszcie to co lubię. Ja bym jeszcze dołożył dźwignię szczękowo - nosową z zablokowaniem karku. Klient fajnego orła przy tym wywija. Jest to o tyle wredna technika, że można kark ukręcić ale cóż... życie bywa brutalne
czytajac reszte postow najskuteczniejsza technika na dowolna ilosc przeciwnikow, dzialajaca od razu jest technika poslugiwania sie bronia palna (na ktora sie oczywiscie ma pozwolenie) gwarantowana 100% skutecznosc przy minimalnych szkodach wlasnych, szkoda ze tak trudno wyrobic sobie pozwolenie na nia:( (wlasnie czy moglby mi ktos przyblizyc jakie sa wymagania na posiadanie broni palnej?)
Napisano Ponad rok temu
A teraz o co mi chodziło z tym murem. No mogłaby się zdarzyć extremalna sytucja, że jesteśmy zapędzeni w przysłowiowy kozi róg. Gdzie dwie ściane idą prostopadle, a my nieszczęsliwie stoimy w ich styku :? , wtedy sam nie wiem, chyba bym zaryzykował , opuścił gardę i spóbował wejść w nogi ew. ochroniarskie kopnięcie - odpychające , ale to też ciężko. Lepsze wejście w nogi :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Okinawskie vs Japonskie karate
- Ponad rok temu
-
kempo karate
- Ponad rok temu
-
John Keehan.
- Ponad rok temu
-
Twoja postura i ulubione techniki
- Ponad rok temu
-
Kto jest najwiekszy karateka na tym forum:-)
- Ponad rok temu
-
czy kimonko mize byc snieznobiale
- Ponad rok temu
-
Do Louis
- Ponad rok temu
-
Makiwara czy worek?
- Ponad rok temu
-
shidokan w krakowie