Dziewczyny lepsze !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gołota jest zawodowym bokserem a zbłąźnił się jak nastolatek przeżywający emocjonalne kłopoty.
a to, że jest lepszy od większości forumowiczów też o niczym nie świadczy;
Chodzi o zachowanie Gołoty w Ringu, tak sie nie zachowuje gość , który spędził pół żcia w ringu i bierze za to grube pieniądze, przegrywać też trzeba umieć z godnością.
Taki holenderski murarz mógł wyjść naprzeciwko Salety, nie spękał i jeszcze go znokautował - to jest postawa, a różnice poziomów były dużo większe niż mięzy Gołotą i Tysonem czy Lewisem.
Gołota jest po prostu tchórzem, potrafi bić przechodniów, gdyby na ringu opostawić sobowtóra Tysona, który nie ma ppojęcia o boksie to Gołota i tak by przegrał bo on umierał ze strachu, stal jak kołek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do goloty to ja mam dla niego szacunek brazowy medal na olimpiadzie kiedys byl klasyfikowany na 6 miejscu najleprzych bokserow na swiecie a to ze tajson falowal i ze golota mial wszczaz mozgu troszki wyjasnia jego zachowanie w ringu i to ze uciek a co do bicia ludzi to jak tajson napierdalal zone czemu swoich umiejetnosci na luisie nie pokazal takie gadanie ze golota to czy tamto jest bez sesu mial kilka walk dobrych jakos sie zapisal w histori boksu przynajmiej walczyl w barwach swojego kraju,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do walki z Mike'm to ŻELAZNY walczył przecież na prochach !
Napisano Ponad rok temu
Hehe. Z tym zdrowiem psychicznym bylo dobrze powiedziane.Do boxu trzeba być nie tylko zdrowym i sprawnym fizycznie, ale i psychicznie (czego Gołota jest niestety pozbawiony, w innym wypadku byłby znakomitym pięściarzem).
A co do walki z Mike'm to ŻELAZNY walczył przecież na prochach !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do atakowania ludzi to z tego co wiem to raczej atakuja golote a nie on ich wyzywaja go jego matke (bylo takie zdarzenie w stanach brat mi opowiadal golota jest popularny w chicago)ja tez bym nie wytrzymal nawet jak bym mial byc samym lenoxem l.a co do sopotu to golota wyraznie zostal zatakowany ,co mial sie odwrocic i uciec to by wgazetach pisalo pozniej ze nie tylko z ringu ucieka, jako waga ciezka w polsce nie ma narazie boksera klasy goloty ,moze bugaj jak by byl lepiej prowadzony ,golota odnosil sukcesy niezle walczyl ale sie wypalil nic nie trwa wiecznie szkoda tylko ze te najwieksze walki jak z ll czy z tajsonem spapral ale pomimo to mam szacunek dla tego boksera
Michalczewski chodzi z ochrona, ktora sie wszystkim zajmuje to ze niemieckie brukowce czychaja na jego male potkniecie a pozniej rozdmuchuja ze o malo kogos tam nie pobil (a w rzeczywistosci poklocil sie np. z zona itp.) to jest dla amatorow taniej sensacji. Bo to tez pierdolenie.
Niestety bokserzy to ludzie z temperamentem i nie zawsze maja nerwy ze stali, maja jak wszyscy chwile slabosci i zlosci wiec przestancie tak jechac po nich jak po ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukuje flmow z Muay Thai...
- Ponad rok temu
-
Jestem nowy i mam pare pytan :)
- Ponad rok temu
-
Thai Box Wawa
- Ponad rok temu
-
Co jest bardziej skuteczne Kickbox czy Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Poznań
- Ponad rok temu
-
Turniej im. Feliksa Stamma
- Ponad rok temu
-
Gdzie to można obejrzeć
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Saleta w czerwcu
- Ponad rok temu
-
Ernesto Hoost highlight
- Ponad rok temu
-
Gdzie boks w Warszawie?? najlepie Praga PLD i okolice.
- Ponad rok temu