slabo mi ;)
Napisano Ponad rok temu
no i teraz nie wiem - czy ograniczyc sie do capo (trenuje 2x w tygodniu) i cwiczac na miare swoich mozliwosci czekac az powoli urosna mi miesnie :wink: czy dolozyc do tego jeszcze silownie? czy trening silowy szybko przynosi efekty? bo jesli poprawe mam zauwazyc po pol roku to dziekuje - chyba szybciej umre z nudow machajac tymi ciezarkami... poza tym slyszalem, ze taki trening bardzo skraca miesnie, a ja jestem niezle rozciagniety i nie chcialbym tego stracic - akurat przy rekach nie ma to chyba takiego znaczenia, ale ja sie tam na dzialaniu ludzkiego organizmu malo znam :wink: wiec jak - warto czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po skonczonym treningu na silce (lub przed i po) potrzymaj sie z minute-dwi na drazku. O skrucenie rąk-mięsni niemasz sie jusz co obawiac.
Napisano Ponad rok temu
No cóż być może jeśli jesteś zdolniacha poprawę zobaczysz po krótszym czasie niż pół roku,choć powiem Ci szczerze że pół roku to wcale nie tak długo :wink:
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zacznij od pompek ze zmienionym srodkiem ciezkosci... rob najpierw na kolanach lub z rekami na lekkim podwyzszeniu - powinno pomocA propos ćwiczenia mięśni rąk. Jestem dziewczyną i pompek nie umiem robić Jakie ćwiczenia ( łatwiejshe od pompek) mozecie mi polecic?
Napisano Ponad rok temu
Kładziesz się na brzuchu, dłonie opierasz o podłogę przy klatce piersiowej - podnosisz i opuszczasz tułów, biodra trzymając przy ziemi. Seria 10 "pompek" potem obracasz się na plecy i robisz 10 "brzuszków".A propos ćwiczenia mięśni rąk. Jestem dziewczyną i pompek nie umiem robić Jakie ćwiczenia ( łatwiejshe od pompek) mozecie mi polecic?
Napisano Ponad rok temu
Bardzo wiele dziewczyn nawet długo trenujących ma problemy z pompkami. Jest to po troszku spowodowane inną budową ciała. Musicie wychodować więcej mięśni aby zrobić pompki niż faceci.A propos ćwiczenia mięśni rąk. Jestem dziewczyną i pompek nie umiem robić Jakie ćwiczenia ( łatwiejshe od pompek) mozecie mi polecic?
Napisano Ponad rok temu
A propos ćwiczenia mięśni rąk. Jestem dziewczyną i pompek nie umiem robić Jakie ćwiczenia ( łatwiejshe od pompek) mozecie mi polecic?
Ja trenuje juz 3 lata taekwondo, mam treningi codziennie, codziennie robimy ok. 50 albo i wiecej ppompek (ja nie robie zbyt dobrze i nadal nie zrobie nawet 10 (takich porzadnych, "klata" do ziemi :? szczerze mowiac, inne dziewczyny u nas w klubie robia..a ja jakos nie moge, mimo ze cwiczymy tyle samo, ja nawet staram sie bardziej przykladac do treningow silowych....nektorzy ponoc tak maja, ze maja z natury slabe rece
ale wiem, ze jezeli codziennie wieczorkiem bedziesz robila po kilka pompek, a potem stopniowo coraz wiecej, to powinno pomoc
Napisano Ponad rok temu
Tak więc dla chcącego nic trudnego
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli po treningu siłowym bedziesz się odpowiednio rozciągał to nic ci się nie skróci . Poza tym np. żeby dobrze chodzić na rękach nie musisz pakować zbyt dużo. Ja ćwiczyłem stając na rękach pod ścianą i starałem wytrzymać jak najdłużej lub też robiłem pompki w tej pozycji, oczywiścieczy trening silowy szybko przynosi efekty? bo jesli poprawe mam zauwazyc po pol roku to dziekuje - chyba szybciej umre z nudow machajac tymi ciezarkami... poza tym slyszalem, ze taki trening bardzo skraca miesnie, a ja jestem niezle rozciagniety i nie chcialbym tego stracic - akurat przy rekach nie ma to chyba takiego znaczenia, ale ja sie tam na dzialaniu ludzkiego organizmu malo znam :wink: wiec jak - warto czy nie?
cały czas próbowałem codzić na rękach. Z ajeło mi to co prawda pół roku
CODZIENNYCH ćwiczeń ale zapewniam, że efekt końcowy był wart poświęcenia.
Napisano Ponad rok temu
Osobisnie nie mam nic przeciwko domowym sposobom na cwiczenie ale sadze ze sam nie mial bym takiej motywacji cwiczac w domu - pompki, czy brzuszki. W przeszlosci szybko takie cwiczenia mi sie nudzily. A na silowni przeciez jest TYYYYLE FAJNYCH ZABAWEK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zumbi
- Ponad rok temu
-
O co biega?
- Ponad rok temu
-
JINGA
- Ponad rok temu