otoczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i mam nadzieje , ze tak narazie zostanie :wink:
Napisano Ponad rok temu
o tym wiedza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozniej jakos sie roznioslo w szkole...
najgorsze bylo jak koledzy z klasy :twisted: lazili za mna i sypali glupie teksty typu: "nie zadzieraj z nia, ona trenuje TKD (salwa smiechu)" oczywiscie nie mieli (i do tej pory nie maja...) pojecia o TKD, ale to nie przeszkadzalo im sie nabijac...
jednak szybko znudzil im sie ten temat, wiec przestali mnie zameczac...
8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
hmmmmm..skad ja to znam :twisted: ale treaz juz sie przyzwyczaili do tego i wiedza ze lepiej ze mna nie zadzierac
just kidding :wink:
Napisano Ponad rok temu
z drugiej jednak strony SW to dla mnie temat rzeka... i baaaaaaardzo lubie o tym mowic, dyskutowac itd ale to juz jest zmartwienie skrzynek pocztowych ludzi z mojego najblizszego otoczenia lub takich ktorzy faktycznie sie tym interesuja, reszta "cywili" jest bezpieczna od moich wywodow :wink:
Napisano Ponad rok temu
U mnie wiedzą wszyscy znajomi którzy trenują jakieś SW i garstka znajomych w pracy i na uczelini którym przez przypadek się wygadałem :? Ale większości, jak to Moro określił "cywilnym" znajomym nie mówie no bo po co...
Zresztą mało kto wie co to jest taekwondo i jak już komuś powiem to w 90% reakcji otrzymuje pytanie "A czemu nie karate? 8O " i dyskusja zaraz się kończy
Napisano Ponad rok temu
to jest poza tematem ale odpowiem- mam taki odruch ze jak ide wzdluz jakiejs sciany to sobie ja obstukuje, dung joomok, sonkal etc...hehe Moro a trener ostatnio mówił na utwardzaniu żebu nie uderzać w ściane bo nie jest sprężysta No chyba że uderzałeś w drewnianą ściane lub kopałeś :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cały czs słysze z plecami "on trenuje taekwondo nie zaczynj z nim ... hahaha "
ale juz sie przyzwyczaiłem i ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kombinacje
- Ponad rok temu
-
Taekwon-do w Kraśniku