I za Ogniwem i za Arka. W koncu to 3cityz Sopotu i nie za Ogniwem??
Doping na macie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha no i nie wiem gdzie aktualnie tranują Kystian i Marcin ale dosyć często wpadają do Poznania i wtedy staram się trenować razem z nimi.
Bo przecież wiadomo ze od lepszego zawodnika można się więcej nauczyc
więc ucze sie ile wlezie.
Napisano Ponad rok temu
Oj Mazepa nieładnie tak oceniac naszego Krystianka i Marcinka
Dobra a na powaznie to K.B i M.M to naprawdę bardzo utalentowani i znakomici zawodnicy, czasami mam okazję porobić z nimi na macie i wtedy uświadamiam sobie gdzie jest moje miejsce w szeregu.Ale musze sie z tobą (niestety ) zgodzić że swego czasu troche się wspomogli.
Ale to nie umniejsza ich znakomitych umiejętności.Dam ci prosty przykład z autopsji walczyłem juz z wieloma ludzmi po kuracyjce i na ogół szło mi dobrze bo pojedynki konczyły się moją wygraną, ale K.B i M.M są po prostu bardzo utalentowani i włożyli w ten sport kupe swojego czasu i zdrowia.pozatym jak są w kadrze to chyba mają kontrole antydopingowe co?????
Więc HOSE ja się z tobą w 100% zgadzam.Brzozowski i Marcinkiewicz to są wielkie talenty.Bez koksu tez by swietnie walczyli tylko ze w nizszych kategoriach.Ale nie zmienia to faktu ze cos tam sobie walnęli(nie wiem tylko po co, ja przy takich wynikach nawet bym o koksie nie pomyslal).
Napisano Ponad rok temu
Heh nie tym razem :wink:Arka dostala ? Spokojnie, odgryziemy sie niedlugo. Spokojnie 8) .
Napisano Ponad rok temu
Mazepka miało byc bez nazwisk. :wink:Więc HOSE ja się z tobą w 100% zgadzam.Brzozowski i Marcinkiewicz to są wielkie talenty.Bez koksu tez by swietnie walczyli tylko ze w nizszych kategoriach.Ale nie zmienia to faktu ze cos tam sobie walnęli(nie wiem tylko po co, ja przy takich wynikach nawet bym o koksie nie pomyslal).
Jakich wynikach? żeby sie z tego sportu utrzymać trzeba medale na Mś robić i na olimpiady jeździć.
A jakbys był taki dobry jak Brzoza to pewnie i tak chciałbys jeszcze wiecej. Czlowiek zawsze chce wiecej niż ma i dzieki temu staje sie coraz lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Tak to prawda, lepsze jest najgorszym wrogiem dobrego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukuję butów zapaśniczych!!!
- Ponad rok temu
-
Co wiecie na temat treningow na Grunwaldzie-Poznan ?
- Ponad rok temu
-
45 technik sumo
- Ponad rok temu
-
Wyniki Młodzieżowych MP styl wolny
- Ponad rok temu
-
Liga Zapaśnicza
- Ponad rok temu
-
Zawadzki w-ce Mistrzem Świata !!!