Egzaminy na pasy w WTF
Napisano Ponad rok temu
jako ze ostatnio niejako "z urzedu" zainteresowalem sie TaeKwonDo a szczegolnie odmiana WTF - zwracam sie z prosba do znawcow tematu odnosnie pasow i egzaminow na nie.
Moja dziewczyna zapisala sie na WTF w polowie wrzesnia , i gdy ostatnio dzwonilem do niej mowila mi , ze w listopadzie bedzie zdawala egzamin na zolty pas.
Jak wygladaja takie egzaminy?
Jej trener jest wice czy tez moze samym mistrzem polski tegoz WTF - egzaminy zdaje sie u trenera czy tez moze sprowadzana jest wysoka komisja?
Co trzeba umiec na odpowiednie pasy?
Bo same kolory znalazlem na stronie ITF (chyba i tu i tu sa takie same?) interesuja mnie wymagania na nie i moze ew. (nie smiem marzyc by to bylo) opis technik wymaganych...
Napisano Ponad rok temu
tylko to znalazłem o WTF
Napisano Ponad rok temu
Egazminy w WTF przeprowadza czlowiek z uprawnienieniami egzaminatora... Ale to chyba dziwne nie jestJej trener jest wice czy tez moze samym mistrzem polski tegoz WTF - egzaminy zdaje sie u trenera czy tez moze sprowadzana jest wysoka komisja?
By byc egzaminatorem trzeba miec czarny pas i miec instruktora. No i te uprawnienia...
Prewnie to co bylo na zajeciach plus pare rzeczy o ktorych wspomina prowadzacy podczas treningow przygotowywujacych do egzaminuCo trzeba umiec na odpowiednie pasy?
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
charly - chodzi ci - u was czyli u mnie?
ja mieszkam w gdansku ;-]
a u mojej dziewczyny - czy ja wiem? z tego co sie orientuje to vikingowie pisz to raczej mocna sekcja , a moja dziewczyna ostro cwiczy ;-]p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie w klubie wyzszy kup dostaje sie po ... kilku latach
ale nie wiem czy jest to jakas miara...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie nazwa "grupa zaawansowana" byłaby bardziej trafna bo starsza kojarzy mi się z wiekiem, a wcale osoby tam trenujące nie są starsze od tych trenujących w grupie początkującej, a mają jedynie wyższy stopień więc są bardziej zaawansowani
Napisano Ponad rok temu
teraz jest grupa dzieci- poczatkujaca a sredniozaawansowana i zaawansowana jest polaczona + z zaawansowanej utworzona zostala druga grupa- zawodnicza. a tamta polaczona to tzw tradycyjna, lub starsza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki Madziu. za tydzien do mnie przyjezdza , tak wiec pokaze jej pochlebne opinie o tym klubie;-]
hie hie
a ze dobra kadre maja to wiem - bracia kolesia z ktorym skladalem swoje cabrio sa mistrzami polski w swoich kategoriach (a przynajmniej byli ...)
nie wiedzialem jednak o tych sponsorach ;-]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie inaczej ;-]
ich za bardzo nie znam - nie moj przedzial wiekowy , ale ich brat to zajebisty mechanik ;-]
zreszta moze kiedys wrzuce fotki mojej furki to bedziesz mogla sama ocenic ;-]
jakby co to masz me gg na dole
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przygody z innymi stylami
- Ponad rok temu
-
TKD POLSKA!!!
- Ponad rok temu
-