Ile lat???
Napisano Ponad rok temu
Spadaj z tego forum bo cie nie lubimy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki w porzadku? zglupiales? a jak mnie pobije sekretnym kokyunage? Wole kumpli wziac, przy okazji mozna dowiezc czy aikidoka jest w stanie obronic sie przed kilkoma napastnikami.Ponadto mysle ze Fajter moze powinienes spróbowac odwrotnie.
Jejden na jeden (jak jesteś taki chojrak - jak przezyjesz
to sproobuj z kosełką, a na koniec popros o pomoc kolegow. )
Taki uklad wydaje mi sie wporządku.
Napisano Ponad rok temu
zeby mi to ksiadz powiedzial albo jakis prezydent to bym sie zastanowil, ale gosc o ksywie carlos nic mi nie mowi, wiec idz poruchac gdzie indziej 8)jakie proste slowa hehe. fajter ja ci powiem dupa jestes i tyle
Napisano Ponad rok temu
to snajper: nie.. zajecia prowadzi slawek Szewczyk ja tyam chodze na treningi
Aiki
Napisano Ponad rok temu
widac zes jest poczatkujacy albo chodziles gdzies przez rok i myslisz ze jestes wielki wojownik a tak naprawde to jak juz wspomnialem dupa.
Napisano Ponad rok temu
A ty nie jestes tchorz? boisz sie wielu napastnikow przeciez. A mowili ze aikido jest dobre przeciwko kilku.heh nie doswc ,ze glupi to jeszcze tchorz.. ( z kumpalmi ) heheheheh dobra /ignore.. co sie bede denerwowal pajecem
Napisano Ponad rok temu
Ale ja nigdzie nie pisalem ze jestem wilki szu, panie c moze i jestem dupa, trudno, ruchac sie nie bedziemy.sorry zapomnialem wpisac mojego cv nastepnym razem to zrobie.Fajter
widac zes jest poczatkujacy albo chodziles gdzies przez rok i myslisz ze jestes wielki wojownik a tak naprawde to jak juz wspomnialem dupa.
Jedno jest pewne, zmusilem cie do napisania odpowiedzi wiec moze nie jestem taki dupa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skad wiesz czy nie cwiczylem u ciebie, panie c?Jezuuu ale ty cymbał jestes. kto cie na swoj trening wpuscil.
moze jestem dziewucha, moze dzieckiem nieslubnym twoim? a moze chlopakiem bylym twoim, ktoz to wie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zatem dementujesz to ze sie do mnie kiedykolwiek przystawiales na treningu?u mnie na treningu jest tylko 5 osob z sensei'jem i nigdy w zyciu nie moglbym miec kogos(lub czegos) jak ty
Napisano Ponad rok temu
W porzadku.u mnie na traningu jest tylk
o 5 kolesi i juz skoncz
Napisano Ponad rok temu
Widze ze dyskusja schodzi z topicu i zaczynaja sie osobiste komentarze. To mozecie smialo wrzucic na priva, nikogo to nie interesuje. Mozecie potraktowac to jako ostrzezenia.
Napisano Ponad rok temu
KOLESIAMI straszysz? Przejdź się na sekcję do Aikiego i mu wlej. Co boisz się? To nie cwaniakuj. Wlałeś mu? Opisz wrażenia. Dostałes baty? Też opisz. A jak nie zobiłeś żadnej z tych rzeczy, to nie fikaj i sie nie odzywaj. To tyle.
Napisano Ponad rok temu
my aikidocy sobie idziemy zrobic jakies mysogi czy cos, oczyscimy umysl.. zapomnimy a fajter nie bedzie takich bzdur wypisywal bo zachwiewasz rownowage wszechswiata takimi postami .. :lying: :peace:
:lying: :Fade-color zycie jest za krotkie, zeby zawracac sobie dupe takimi bzdurami jak kolejna krucjata na forum aikido.. :lying: :Fade-color
lalalala
Napisano Ponad rok temu
Fajter, nie moje forum, ale się wypowiem.
KOLESIAMI straszysz? Przejdź się na sekcję do Aikiego i mu wlej
tak, tak.. przyjdz , przyjdz... i wez kolegow.. i apteczke.. juz sie ciesze na to spotkanie..
Aiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Relacja ze stażu z sensei Tamura
- Ponad rok temu
-
Egzamin w hiszpanskim dojo aikido
- Ponad rok temu
-
sciema aikido?