![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Nie napisałem tego na poczatku...ale oczywiscie uczestniczylem w calym stazu.....
Pozdrawiam
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
![]()
ALE NIE W POLSCE!!!!!!!!!!... gdzie byl podzial na "lepszych i gorszych"....."lepsi" siedzieli przy jednym stole z sensei...rozmawiali....natomiast ci "gorsi"byli w zupelnie innym pomieszczeniu, do ktorych sensei w koncu co prawda przyszedl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byłem jeden dzień ale to moje uwagi. organizacja:
ogólnie organizacyjnie to mi sie nie podobało zwłaszcza że przy punktach: 2,3,4,5,6 trzeba pamiętać, że 300 osób przy sumie 80 zł daje - 24. 000 kurde bele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie cwicze nie kilkanascie lat zeby poruszac niektore tematy lecz musze cos powiedziec na temat tego stazu. Irytuja mnie osoby posiadajace hakame oraz stopien mistrzowski. Zauwazylem juz na kilku stazach zachowanie tych osob. Na tym stazu jednak juz mnie niektorzy wrecz rozsmieszyli
Niektorzy goscie jawnie uwazaja sie za bogow bo maja stopien mistrzowski i nie dopuszczaja do swojej mysli ze jeszcze maja braki i mozna ich czegos nauczyc.
Inna hakama ktora cwiczyla niedaleko mnie z moim kolega tak skwitowala techniki Tamury "ja bede robil po swojemu to IKKYO bo tak sie nauczylem i nie chce zeby mi mieszal w glowie".
Bylem na tym stazu i widzialem poziom naszych hakam. Nie ktorzy nie maja dla siebie w ogole krytycyzmy (przydalby im sie wtedy K. Wojewodzki).
Moze kiedys z naszej psychiki zniknie glupia duma polaka ktora nie pozwala mam wbic do glowy ze w pewnych sprawach jestesmy mali i trzeba nad soba popracowac. Niestety niektorzy ludzie co cwicza iles lat uwazaja calkiem inaczej co widac wlasnie na stazach. Dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Tobą .Też takich ludzi spotykałem .Może wtedy trzeba poszukać innego nauczyciela?Dobre pytanie "czy chcą". Niestety spotkałem instruktorów ktorzy po jakimś czasie ćwiczenia aikido po prostu się "wypalili". Ich zapał do ćwiczeń i dalszego rozwoju odszedł w zapomnienie i cierpią na tym ludzie których on/ona naucza. Olewające podejście do treningów samego trenera osłabia morale reszty ćwiczących i także po jakimś czasie odbiera im ochoty na treningi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłem w szoku jak jeden gość z drugim danem nie umiał powturzyć techniki na Sensei Tamura i postanowił podstawić mu nogę.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu