Raz jeszcze o Judo dla zgreda
Napisano Ponad rok temu
Szukam miejsca, gdzie możnaby pochodzić na treningi rekreacyjnie - bardziej na zasadzie alternatywy do treningu na siłowni albo biegania + ogólna poprawa "samopoczucia" zdolności do samoobrony :wink: .
Jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakieś miejsce byłbym wdzięczny...
Napisano Ponad rok temu
Szukam klubu/szkoły w Warszawie prowadzącej typowo rekreacyjne treningi judo. Mam 30+ lat i w sumie prawie 10-cio letnie doświadczenie w sztukach walki, głównie karate i aikido, również nieco doświadczenia z judo...ale intensywnie przestałem trenować coś koło 10 lat temu - od tego czasu brzuszek urósł a kondycja spadła, oba dość mocno.
Szukam miejsca, gdzie możnaby pochodzić na treningi rekreacyjnie - bardziej na zasadzie alternatywy do treningu na siłowni albo biegania + ogólna poprawa "samopoczucia" zdolności do samoobrony :wink: .
Jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakieś miejsce byłbym wdzięczny...
Wiesz co, najlepiej idź potrenować do Mirka Oknińskiego. On prowadzi ju-jitsu. Fajny, relaksacyjny trening. Jeśli już trenowałeś coś wcześniej, to spodoba Ci się. Jego treningi są idealnie skrojone pod potrzeby 30+ letnich mężczyzn, którzy cenią sobie wartościowy trening. 8)
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Ja tam chodzę w ramach WFu, ale widziałem plakat, że odbywają się też zajęcia "rekreacyjnego judo". O poziomie i ćwiczących nic nie powiem, nie widziałem i zresztą nie znam się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowiedzi. A czy jakiś bardziej konkretny namiar na cytowanego Mirka Oknińskiego uda mi się dostać?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Są to treningi ju jitsu, ale w praktyce jest to niemal czyste judo. Super dla kogoś, kto miał z tym kiedyś do czynienia, ale przestał jakiś czas temu.
More info:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oraz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (dzial treningi)
Pozdrawiam,
Mursi
Napisano Ponad rok temu
bardzo wdzięczny za odpowiedź pozostane
Napisano Ponad rok temu
A jeśli jesteś związany z AZS / UW, to jest zniżka 20 złotych.
Pierwszy trening lutowy już pojutrze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bjj a...
- Ponad rok temu
-
Symbol BJJ
- Ponad rok temu
-
powalenie giganta ;-)