[quote name="budo_DarSit"]Cześć!
MK podejrzewam ,że "ośmieszenie" naszego "obozu", nie ma zbyt dużego zasięgu...Może dotyczy kilku instruktorów, ktorzy powinni pamiętać ,że istnieje druga strona medalu.....
DarSit[/quote]
Mylisz sie, osoba o ktorej mowimy jest znana w Polsce i za granica. Jest szefem Waszego obozu wiec nie mozecie sie od niej odciac.
Opinia o niej jest taka sama poza granicami jak w Polsce. Ja tez cwicze Wing Chun i bardzo mi nie odpowiada laczenie stylu Wing Chun i poczynan tej osoby. Unikam stwierdzenia Waszych poczynan, bo bylem z Wami w tym "obozie" i wiem co i jak, ludzie z zewnatrz jednak tego nie wiedza.
Rozumiem, ze chcesz zamknac temat, ale mimo iz pewnie powinienem wiedziec, to nie jestem pewny o jaka "druga" strone chodzi.
[quote name="budo_DarSit"]
Wiesz dobrze , że rzecz w liczbach...
DarSit[/quote]
No chyba ze tak.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale głównym powodem dla ktorego strzepię klawiaturę jest chęć dania okazji do weryfikacji tego co chłopak poznał z wykonaniem Didiera przede wszystkim i moim w gorszym razie...
DarSit[/quote]
Oczywiscie ze zwrocilem uwage.
Okazuje sie ,ze Ciebie parzy bo rozumiejac intencję mojego postu i znając chyba CAŁĄ sprawę zabawiłeś sie w gierki słowne prowokując do rozwiniecia tematu, który chcialbym pomijać.
DarSit[/quote]
Gierki slowne to chyba nie. Sprawa dotyczy raczej tego ze wytykasz komus nieprawne nazywanie sie uczniem Cheunga, sam jednak bardzo chetnie nazywasz sie uczniem Didier, ktory powiedzial mi, ze nikt w Polsce nie moze sie nazywac jego uczniem. Uczniow to ona ma u siebie w Paryzu, a reszta sie nie liczy bo nie ciwiczy z nim na codzien. Nie wiem czemu to powiedzial, przyjemne to nie bylo, ale biorac co on jest sklonny przekazac, to chyba mial racje.
Moze się nie orientujesz jednak zupelnie nie chce deprecjaonowac osoby , ktorą znam osobiscie od wielu lat i ktorej trudno odebrac zasługę "sciągniecia" do naszego kraju..
DarSit[/quote]
A teraz to o kim mowisz
Kto i kogo sciagnal do naszego kraju, bo sie pogubilem. :?
Mozemy temat zamknac tylko wyjasnij mi o kim teraz piszesz i kogo ten ktos sciagnal. 8O
Na temat zaslug to chyba mozesz sie wypowiedziec.
Wiesz co... po namyśle....chyba wygrałeś....
JEST UCZNIEM WILLIAMA CHEUNGA, ODSZCZEKUJE CO POWIEDZIAŁEM!
KŁANIAM SIE I PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ ZA KRYTYKĘ !!
TO BYLO NIE NA MIEJSCU!
DarSit[/quote]
Zaraz, zaraz. Spokojnie, wyraznie powiedzialem ze podobnie jak Ty nie uwazam by mogl sie nazywac uczniem Cheunga.
Co do tego, ze Twoja uwaga byla troche nie na miejscu - to mam podobne wrazenie i tylko to chcialem zasygnalizowac. Podkreslam to byla trafna i prawdziwa uwaga, z ktora sie w pelni zgadzam.
Napewno wiesz, ze chodzilo mi o to zebys przepraszal itd. Co do krytyki to praktycznie jej nie wyglosiles, a ja byl bym ostatnia osoba ktora by sie z nia niezgodzila, chodzilo oczywiscie wiesz o co.
Właściwie masz rację ja posługuję sie inna logiką i popelniłem błąd... KAZDA osoba , ktorą William czegoś nauczył JEST JEGO UCZNIEM!!!!!!
DarSit[/quote]
W tym sensie to z pewnoscia i Ty jestes uczniem Didie i to bardzo bliskim, ale mysle ze dobrze ze zostalo to wyjasnione.
Może właściwiej byloby napisać uczniowie bywaja rózni... pilniejsi ,mniej pilni, utalentowani i mniej utalentowani... W końcu sam napisales bardzo slusznie zresztą , ze należy przejść sie zobaczyc , porownac.... i wyciągnąc wnioski. Może to samo to jednak nie to samo?!!Masz rację!
Proponuję zamknąć temat,
DarSit[/quote]
Ok.
Sorry, jezeli okazalem sie upierdliwy, ale taki juz jestem.
Widzę , ze bardzo moge liczyć na Twoją wnikliwość... czuję sie zaszczycony...
DarSit[/quote]
O jej
. Dzieki, cala przyjemnosc po mojej stronie :-) . Moze na tym forum uda sie pare spraw i stanowisk wyjasnic, bo przy innych okazjach sie nie udalo.
M jest wiele rodzinnych spraw , które jak to w rodzinie... czasem nieco bolą . Bedę się cieszył jeśli skupimy sie na budowaniu dobrego zdania o tym co ćwiczymy i skrupulatnie bedziemy unikać wycieczek personalnych...
DarSit[/quote]
Wystarczy kupic sobie gazetke i juz czar pryska o dobrym zdaniu na temat tego co cwiczymy, wiec milczenie tylko poglebia.
Wycieczki osobiste sa przykre, staram sie ich unikac, ale z drugiej strony inne osoby bardzo na to licza i tworza bezkarnie rozne mity, ktorych wyjasnic inaczej sie nieuda.
Abstrachując... niezłą macie stronkę... :wink:
DarSit[/quote]
Dzieki, staramy sie.