wzloty i upadki
Napisano Ponad rok temu
ja w takich chwilach lubie poogladac filmy z walk/ fotki itd. i oczywiscie zbytnio sie takim stanem rzeczy nie prezjmuje bo wiem ze to mija. aczkolwiek pomyslalem ze moze warto zwrocic na to zjawisko uwage
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co ze mnie za leniwy obibok i ide na trening.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powstrzymac mnie moze tylko jakas powazna niedyspozycja
taaaaaa....
nawet kataklizm nie powstrzyma morozzzza od trenowania... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
do dalszej analizy nadaje sie bardziej ten fragment niz poprzedni ktory zacytowalas, potraktuj to troche powazniej ok?...nie sadzicie ze taki okres zalamki tez nam cos daje?
Napisano Ponad rok temu
ale wtedy pomyslalam sobie ze jak teraz odpusze to moje rodzenstwo (ktore tez trenuje) moze stac sie ode mnie lepsze 8O , a do tego nie moge dopuscic bo glupio tak odstawac od reszty... a poza tym jak juz sie cos zaczelo, to trzeba robic to tak dlugo jak tylko sie moze...
:-) :-)
Napisano Ponad rok temu
Co do tego czy takie załamki pomagają (rozważam czysto teoretycznie) to sądze że tak, bo skoro wracacie do treningów to znaczy, że znaleźliście jakiąś dodatkową motywacje, cel i to czyni was silniejszymi (psychicznie) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Identycznie nie ma to jak wyzyc sie na rowerze. Czasmi przejechac jakis ludzi...ja tam biore motor/rower pod siebie i jade tam gdzie mnie jeszcze nie było wrwcam po 2 godzinach i juz sie czuje lepiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Identycznie nie ma to jak wyzyc sie na rowerze. Czasmi przejechac jakis ludzi...ja tam biore motor/rower pod siebie i jade tam gdzie mnie jeszcze nie było wrwcam po 2 godzinach i juz sie czuje lepiej
ludzi to nie ale to jest cos :D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pożegnanie gen. Choi Hong Hi
- Ponad rok temu
-
Hapkido
- Ponad rok temu
-