Co można nosić ze sobą na ulicy -osoby niepełnoletnie !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego pytam co moga nosic osoby nie pelnoletnie ?
moja rada: kubotan
wspanialy wynalazek
prosty w obsludze
jak nie bedziesz nim lal po glowie to wiekszej krzywdy napastnikowi nie zrobisz a w starciu na ulicy taki "breloczek" co najmniej podwaja twoje szansze na wyjscie z opresji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to podobno zdrowo....
Napisano Ponad rok temu
Pepe jak chcesz rady to ... kup sobie dobry gaz i zainwestuj w dobre buty do biegania.
Co do tych butów -to juz owe posiadam a co do gazu jest on nie wygodny w noszeniu nie zawsze mozna go wrzucic do kieszeni albo zawisic na pasku jak sie idzie w dresach nie ?
Napisano Ponad rok temu
poza tym mysle ze te 5 zl to naprawde nie jest duzo za spokoj. i bezstresowy powrot do domu .
Napisano Ponad rok temu
Wiesz ja rozumiem i sam mowilem o tym by nie dac sie zajebac za 50PLN ale wiesz ... ja sie tym gowniarzom da 5PLN to za pare lat takiego dawania stwierdza , ze po cholere im praca jak moga ludzi kroic.poza tym mysle ze te 5 zl to naprawde nie jest duzo za spokoj. i bezstresowy powrot do domu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem tym że zabierając nóż uniemożliwiasz takiemu "młodemu człowiekowi" w łatwyy sposob odebranie człowiekowi życia. Nie ttraktował bym tego jako łapówke. Dobrze robią że biorą noż. Jestem przekonany że gdyby miał przy sobie nóz poważnie wyglądający dojżały facet. Wyglądający na zrównoważonego i trzeźwy i powiedział że używa tego do samoobrony bo się czuję nie pewnie to policjant nic by takiemu nie zrobił a jak ktos jest w dresach z lysoł pałą to za sam wygląd powinien ostre i niebezpieczne nażędzia oddawać.
- Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do czego ? Do samoobrony ? To zycze szczescia... to rowna sie z powiedzeniem - "Nosze ten noz by zaciukac kogos jakby co do czego przyszlo."Jestem przekonany że gdyby miał przy sobie nóz poważnie wyglądający dojżały facet. Wyglądający na zrównoważonego i trzeźwy i powiedział że używa tego do samoobrony bo się czuję nie pewnie to policjant nic by takiemu nie zrobił a jak ktos jest w dresach z lysoł pałą to za sam wygląd powinien ostre i niebezpieczne nażędzia oddawać.
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam
ps. Co sądzicie o kastetach ? W sumie to dla mnie najbardziej naturalna broń. NIe umiem sobie wyobraźić jakie mogą być skutki walnięcia kastetek kogoś w nochala ... Może wypowiedzcie się o tym .. CZytałem już sporo dyskusji na ten temat ale każda nowa wnosi coś nowego .
Napisano Ponad rok temu
Zalecam lekture Immortal a szczegolnie punkt 4 - to da ci troche swiatla na kastety i legalnosc.
Tak przy okazji deklarujac, ze nosisz ze soba noz ktory masz zamiar uzyc przeciwko innemu czlowiekowi juz stajesz sie mniej normalny od innych obywateli.
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
USAF W ZATOCE PERSKIEJ
- Ponad rok temu
-
TECHNIKI OCHRONY VIPow
- Ponad rok temu
-
Rany kłute, cięte, postrzałowe
- Ponad rok temu
-
wiatrowki - Baikal
- Ponad rok temu
-
Bron pneumatyczna - grozna ?
- Ponad rok temu
-
Niekonwencjonalne "gadżety" (trochę fotek)
- Ponad rok temu
-
Katana vs Rapier
- Ponad rok temu
-
Pytanie o strzelnice w Polsce
- Ponad rok temu
-
Wiatrowki Gładkolufowe
- Ponad rok temu
-
Stluczenia , ciecia - jak leczyc?