ostatnio zdarzyla mi sie nastepujaca przygoda
 ....
 ....siedze sobie pewnego dnia w internecie.....az tu nagle dostaje wiadomosc na gg "wkurzasz mnie"
 )))....heheheh
 )))....heheheh  ....pomyslalem sobie ze odbior mojej osoby moze byc rozny wiec spokojnie odpisalem zeby ta osoba nie zwracala po prostu na mnie uwagi i bedzie spokoj...pozniej jednak okazalo sie ze chodzi o dziewczyne (z ktora zreszta nie mam juz od dlugiego czasu nic do czynienia ale nie to jest wazne)......po chwili zauwazylem ze gosciowi nie chodzi o moja osobe tylko najwyrazniej chce mnie nastraszyc.......dlugo sie nie zastanawiajac zaproponowalem rozwiazanie 1v1....ale on sie nie zgodzil...powiedzial ze nie chce sobie "narabac w papierach" ale ma kolegow ktorzy nie maja takich problemow i zebym nie chodzil sam i czesto obracal sie do tylu gdy ide ulica
 ....pomyslalem sobie ze odbior mojej osoby moze byc rozny wiec spokojnie odpisalem zeby ta osoba nie zwracala po prostu na mnie uwagi i bedzie spokoj...pozniej jednak okazalo sie ze chodzi o dziewczyne (z ktora zreszta nie mam juz od dlugiego czasu nic do czynienia ale nie to jest wazne)......po chwili zauwazylem ze gosciowi nie chodzi o moja osobe tylko najwyrazniej chce mnie nastraszyc.......dlugo sie nie zastanawiajac zaproponowalem rozwiazanie 1v1....ale on sie nie zgodzil...powiedzial ze nie chce sobie "narabac w papierach" ale ma kolegow ktorzy nie maja takich problemow i zebym nie chodzil sam i czesto obracal sie do tylu gdy ide ulica  ....
 ....w sumie to nie przejmuje sie za bardzo..... ale z uwagi na to ze jestem czlowiekiem spokojnym i nigdy jeszcze ne walczylem na ulicy nie mam zadnych kolegow ktorzy mogliby sie spisac pod tym katem.......jestem po prostu sam....co robic w takiej sytuacji? niedawno zmienilem klub w ktorym trenuje wiec tym bardziej nie ma mowy o zadnej pomocy w razie gdyby zaatakowali mnie w kilku.....
kolejna sprawa to taka ze chyba postapilem dosc glupio wyzywajac goscia na slepo...nie mam o nim zielonego pojecia ile ma lat jak wyglada czy cos trenuje........ale chyba nie jest zbyt dobry skoro nie chcial.....hehhe...oby jego koledzy nie okazali sie dobrzy

.
  . znalesc goscia i przedstawic odpowiednie argumenty  :twisted:   :twisted:
 znalesc goscia i przedstawic odpowiednie argumenty  :twisted:   :twisted:   

FaceBook
 FaceBook