logo CAPOEIRA
Napisano Ponad rok temu
ale z drugiej strony dobrze że pojawiaja się jakiekolwiek propozycje
Napisano Ponad rok temu
Nawet ciekawe to logo, czyja to sprawka?
Napisano Ponad rok temu
rotflnie zgadzam sie zeby SYMBOLEM capoeira mial byc pan skaczacy na tygryska przez drugiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w pelni cie jakub popieram... no ale narazie to logo lepsze niz zadnetez zobaczylem w koncu logo i musze przyznac, ze dla mnie to logo jest takie samo jak wspomniany wczesniej tygrysek. ja wiem, ze zobaczenie w capo czegos wiecej niz akrobacji przychodzi z czasem ale mi sie takie logo nie podoba wcale a wcale.
Napisano Ponad rok temu
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])Chyba wtedy nikt nie bedzie sie mogl "czepic" ze to jest zla technika... a pozatym odwoluje sie do poczatku capoeiry
Napisano Ponad rok temu
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])
poniewaz nie "urazi" ona nikogo(nie bedzie dysksji ze inna technika jest "lepsza") a pozatym jest to wsomie odwolanie do historii capoeiry :-)
Napisano Ponad rok temu
Pewnie zrobiles to dla zartu jesli nie to widze ze nie widzisz szukasz głębokich przesłań
Ten obrazek niczego nie wyraza rownie dobrze mozna go zamiescic na forum czerwona kapusta i powiedziec ze jest dobre i pasuje kto wie czy czerwona kapusta nie pochodzi z Brazyli
Napisano Ponad rok temu
a pozatym jest to wsomie odwolanie do historii capoeiry :-)
jezeli w naszym logo mialoby byc odwolanie do historii capo to flaga brazylijska jest akurat nienajlepszym przykladem.
Napisano Ponad rok temu
Capomajor hehehe !! Czerwona kapusta dobra !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
propzycja: moze logo takie jak na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jak sie najedzie na logo to sie zmienia na czarno-biale zmazac napic "wroclaw" po dostaniu zgody ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona
- Ponad rok temu
-
capo w szczecinie
- Ponad rok temu
-
II Miedzynarodowy Festiwal SW
- Ponad rok temu