po obejrzeniu pride shockwave...
Napisano Ponad rok temu
Silva vs Iwasaki
No widać dużą różnicę klas, dziwne że silva takiego przeciwnika dostał, inkasuje kulanka dwa na początku od silvy (w gardę) i ląduje na deskach, roluje się na brzuch a silva uderza w głowę. Silva nie zapina nóg i iwasaki wstaje, podczas wstawania inkasuje kopa (znów w łapę) i ląduje w rogu ringu, po tym standardowa procedura ze strony silvy: grad ciosów...koniec walki.
Frye vs Le Banner.
Coś pięknego, frye startuje pierwszy le banner się cofa, nic to oddaje ciosy i po chwili frye już macha bezwładnie rękami a le banner czysta technika, frye coś pokombinował, że dostaje sierpa i się wywraca nie nie panie frye uderzacz z pana żaden patrząc na przeciwnika. Widać że le banner wziął na serio walkę, ostra jazda i już frye ponownie inkasuje tym razem kopnięcie nogą w szczękę, nic to dalej macha nie skoordynowanie. Sędzia przerywa po gradzie ciosów, sędzia kalosz!!! :wink: widać po frye że się boi już, znowu starcie, klincz i le banner rzuca frye'a na glebę heh, wstaję i jazda dalej, pyk pyk, zepchnięcie w narożnik i gradzik ciosów, pięknych technicznie, bum i frye odlatuje do...
K1 wygrywa.
A teraz royce vs yoshida...stay tuned
Napisano Ponad rok temu
Dziwie sie tez ze Erickson ma ochote na walki w systemie K1.
Popatrz na walke Schilta i Hoosta , czy tu powinien byc remis , nie mysle , SAmy wypadl naprawde swietnie.
Napisano Ponad rok temu
Najleprzym obecnie uderzaczom w Pride czy Ufc duzo brakuje w umiejetnosciach piesciarskich do czolowki swiatowych uderzaczy. Oczywiscie bardzo dobzi uderzacze startuja w Pride. Jak np. Mirco lecz podkresla sie zawsze to iz jest to walka K1 vs Pride.
Styl walki Silvy bardziej przypomina bijatyke na ulicy niz sztuke piesciarstwa prezentowana przez czolowych uderzaczy. Nie zmienia to faktu iz Silva prezentuje bardzo widowiskowy sposob walki i jak sie okazuje nie mniej skuteczny. Jednakze wydaje mi sie iz Silva podzielil by loc Dona jezeli mialby walczyc z Le Bannerem na zasadach K-1.
Inna sprawa ze Le Banner to jeden z najleprzych uderzaczy na planecie.
Napisano Ponad rok temu
Racja Frye , niestety wyszedl zalosnie , Le Banner nie przestraszyl sie i spokojnie technicznie go wykonczyl , pokazal tez , to co pisze Fiodor , ze kickboxer z Dona zaden.
Twardy niesamowicie jest le baner, widać siłę, energię i przygotowanie a z frye'a jakby powietrze uszło, a może nie było? kufa jakby przedszkolak walczył z nauczycielem.
Dziwie sie tez ze Erickson ma ochote na walki w systemie K1.
Erickson?
Popatrz na walke Schilta i Hoosta , czy tu powinien byc remis , nie mysle , SAmy wypadl naprawde swietnie.
Hmm, czy ja wiem? większy i cięższy przewaga na wstępie, używał tej masy przewracając hoosta, poza tym te długie kulasy, co chwila stopujący leciał, heh, wkurwiał mnie momentami tym lepiącym się ciałem.
Ale kurwa, walka matsui vs venetian to dopiero shiz, ciągłe nieudane wejscia matsui i inkasowanie uderzeń i kopnięć, no i te wyskoki, kufa niech on to zostawi sakurabie takie wyskoki. Lata to jego ciało bezwiednie nie trafiając w przeciwnika.
Tu przykład:
No kufa i dać sobie wyjść z mounta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok, ok, walka minotauro z sappem, na wstępie potężne młocki od sappa, jessuuu....
Napisano Ponad rok temu
Erickson , yeah "Big Cat" walczy z Bernardo , czyzby powtorka z Fryea ?
Jak tam wrazenia z Sappa ? , Minotauro powinien dac na msze ze nic mu sie nie stalo , trzeba przyznac ze ma serce do walki
Napisano Ponad rok temu
Ten spadochroniarz to maestro Inoki , ma facet jaja w wieku 60 lat.
wiem, wiem, tylko jakoś nie przemaiwa do mnie ten show, najpierw grandmaster helio, poźniej te skoki spoadochronowe...
No kufa jak podniosę sczęnę z podłogi to coś więcej napiszę, no niesamowite, podniósł go do góry i o glebę i ta ciosy, dziwne że on jeszcze żyje...nie no kufa odpycha go od siebie jak dzieckoErickson , yeah "Big Cat" walczy z Bernardo , czyzby powtorka z Fryea ?
Jak tam wrazenia z Sappa ? , Minotauro powinien dac na msze ze nic mu sie nie stalo , trzeba przyznac ze ma serce do walki
panowie po prostu musicie tę walkę obejrzeć...
Napisano Ponad rok temu
Tak bym to określił na wstępie, lubie tego "gracie hunter" i żal było patrzeć że nie może skonczyć cro copa, cóż sport. Kilka akcji było ciekawych, ale co się stało? uderzacze znów wiodą prym? w końcu saku to pogromca kilku gracie a tu dostaje od uderzacza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to nie maNie ma aktualnie zawodnika NHB ktory by posiadal umiejetnosci w uderzaniu na tyle wysokie aby mogl sie mierzyc z gwiazdami K-1.
Host to udowodnilNajleprzym obecnie uderzaczom w Pride czy Ufc duzo brakuje w umiejetnosciach piesciarskich do czolowki swiatowych uderzaczy.
Dla mnie Don to ZADEN UDERZACZ wiec porownanienie jego z Lebanerem to pomylka. Widzac pare walk Lebanera uwazam ze dostal by w dupe od Silvy nawet na zasadach K1 ( plakalem ze smiechu jak walczyl Huntem)Jednakze wydaje mi sie iz Silva podzielil by loc Dona jezeli mialby walczyc z Le Bannerem na zasadach K-1.
Napisano Ponad rok temu
Smiales sie z walki Le Bannera ? Ja takze sie smieje, ale z kogos innego i z innej okazji
Pozatym fox, dobrze ze masz zdanie wyrobione o jakims zawodniku. Twoja sprawa kogo uwazasz za dobrego a kogo nie. Inna sprawa ile racji w tym co mowisz
Hmm, uwazasz ze Le Banner zostalby znokautowany przez Silve ? Szansa na to jest mala, bardzo mala. Dlaczego ? Jerome walczy wedlug regul K-1 dlugo, bardzo dlugo. Silva musialby sie przestawic. O ile sie orientuje Silva jest lzejszy od Le Bannera. Psychika Silvy nie nadrobi umiejetnosci piesciarskich w jakich ustepuje Le Bannerowi.
Coz, ale to tylko moja opinia i mam prawo sie mylic. Acz ciekawie by sie dzialo gdyby jedna osoba dzierzyla tytul mistrzowski w K-1 jak i w Pride. Coz, zobaczymy czy to sie kiedys stanie. Narazie czeka nas wystep Boba Sappa w K-1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi Fox. Rozumiem ze masz podstawy aby twierdzic ze ten a ten to jest dobry itd. Co Twoje to Tobie nikt tego nie zabierze . Masz prawo sadzic co chcesz o czym kolwiek. Malo mnie to obchodzi .
A co do moich doswiadczen w sztukach walki. O ile wiesz to trenowalem karate, to prawda. Nie byla to jedyna rzecz jaka robilem i robie do tej pory . To co trenowalem to wiem tylko Ja, nikt inny, noo chyba ze komus powiem
Przepraszam jezeli urazilem Twoja dume
Zawstydzony ^Hast^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ci sie nasowa odrazu ?
1. Ze Minotauro zle podeszedl do walki. ( troche zlekcewazyl Boba )
2. Jak Boby pocwiczy pare lat to bedzie nie do ruszenia.
Napisano Ponad rok temu
2. Jak Boby pocwiczy pare lat to bedzie nie do ruszenia.
O ile wcześniej nie pierdyknie na serducho
Napisano Ponad rok temu
tylko jego gleba zasysa
ale jak ktos z nim pojdzie na stojaco to i k1 rozpierdoli,gosc ma atomowke w obu lapach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sakuraba robi przerwe ...
- Ponad rok temu
-
Frank Shamrock walczy w UK !
- Ponad rok temu
-
Minotauro vs Barnett ?
- Ponad rok temu