Buty zapaśnicze
Napisano Ponad rok temu
Mam możliwość kupienia butów marki "adidas" za 170zł. Niewiem czy są solidne i czy nie dodać stówki i nie kupić : "asics"
Napisano Ponad rok temu
Jeśli aktuanie dysponujesz pieniędzmi, które możesz przeznaczyć na zakup butów zapaśniczych to na pewno warto. Podczas turlania się po macie każdemu się zdarzyło (a jak nie - to się zdarzy), że zostawi gdzieś palce. A wiesz jak to jest z leczeniem kontuzji. U mnie przed wakacjami był taki moment, że chyba tylko dwie osoby nie miały zwichniętych paluchów.
Co do jakości/wartości poszczególnych typów butów nie będę się wypowiadał, ponieważ się zupełnie na tym nie znam. Uważam jednak, że buty na pewno w którymś momencie uratują twoje stopy.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Buty są spoko, zajebiście "trzymają" cię na macie, no i stopa bezpieczniej się czuje w takim bucie, kupuj nie marudź.Mam pytanie: Czy warto kupić buty zapaśnicze czy można się obejść bez nich ćwiczac grapling.
Mam możliwość kupienia butów marki "adidas" za 170zł. Niewiem czy są solidne i czy nie dodać stówki i nie kupić : "asics"
Napisano Ponad rok temu
Tak,tak.Kupuj,a jak zaczniesz wszystkich rozkładać w sekcji,to może i ja się skuszę?Mam pytanie: Czy warto kupić buty zapaśnicze czy można się obejść bez nich ćwiczac grapling.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak,tak.Kupuj,a jak zaczniesz wszystkich rozkładać w sekcji,to może i ja się skuszę?Mam pytanie: Czy warto kupić buty zapaśnicze czy można się obejść bez nich ćwiczac grapling.
O to to sie nie martw 8) papieros :wink:
Napisano Ponad rok temu
kupuj nie marudź.Mam pytanie: Czy warto kupić buty zapaśnicze czy można się obejść bez nich ćwiczac grapling.
Ale kiedy ja maruda jestem
Hey mógłbyś zdradzić gdzie kupujesz buty adidasa? Generalnie adidas jest lepszy ale to też zależy jaki model (np taki za 500zeta jest b. dobry )
Byłem niedawno w sklepie sportowym i tak sie zapytałem czy mają buty zapaśnicze a kolo powiedział ze może sprowadzić adidasy za 170 zł a skąd to ja nie wiem A takie za 500 zł to mi raczej nie potrzebne. Jestem niegodzien :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
www.luta-livre.pl
- Ponad rok temu
-
Luta Livre w Toruniu
- Ponad rok temu
-