Oyama karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno szidokan krytyk się nie boi.
Napisano Ponad rok temu
moderator ćmisz ! Uwaga ! o szidokan mówimy tylko cacy bo jak be to moderator z szidokanu pod byle wymyslonym pretekstem was wyłączy.
Podobno szidokan krytyk się nie boi.
Człowieku nieszczęsny, każdy moderator VB bez problemu ustali skąd użytkownicy piszą posty, na podstawie numeru IP (sprawdź z słowniku informatycznym co to oznacza). Łączysz się jako nomen i karateka 2 tym samym modemem z okręgu bielskiego (Wadowice).
Osobiście nie mam nic do tego, że jako czołowy adept seitedo wychwalasz publicznie shihan Dyducha oraz twierdzisz że trenujesz Oyama karate.
A już zupełnie nie interesuje mnie Twoja opinia o Shidokan - żaden z Ciebie partner do rozmowy na ten temat.
Nie zdarzyło mi się jeszcze nikogo wyrzucić z tego forum, a różne przypadki tutaj się pojawiały. Na takim jak Twój możnaby jedynie z powodzeniem trenować współczucie.
Jak zostaniesz ukarany za swoje postępowanie to będzie to decyzja Admina, nie moja. Póki co pisz więc sobie dalej w spokoju te swoje głupotki.
Napisano Ponad rok temu
BAN !!!, MAriusz, trzymajmy poziom.
Nasz karateka originalny(#1) , tez sie przypierdziela ale ma na to argumenty , a ten pryszczaty malolat mysli ze po 10 treningach zawojuje swiat.
Pierwszy raz na tym forum mowie BAN !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Akira masz jakies info co ich skłoniło do takiej decyzji,która rozwala całą chyba organizacje oyama w Polsce ,gdyz wcześniej uciekali do shidokanu inni ?
Napisano Ponad rok temu
Może najpierw przeprosisz mnie za to co wcześniej napisałeś.A o kulisach ich odejścia wie na pewno mój sensei.To kłamstwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednego jestem pewien - fakt, że tej klasy karateka zaczęli szkolić młodych na pewno polskiemu karate nie zaszkodzi.
Napisano Ponad rok temu
karateka 1 dlaczego nazywasz Oyama Karate syfem uprawiałem kyokushin u shihana Drewniaka parę lat i powiem ci że dopiero gość z Oyama otworzył mi oczy bo nie był tak zagorzałym fanatykiem jak Ty i nigdy nie wypowiadał się o innych szkołach karate jak Ty , poiem więcej ma wielu przyjaciół w konkurencyjnych stylachJak będe wiedział,że to nie kit to napewno przeprosze a czemu nie ,gdyz to wesoła nowina.Napisz czemu uciekli z tego syfu ? Gdzie teraz sa szpece od oyama co tak sie burzyli na forum ?
Napisano Ponad rok temu
Poprostu kiedys rozdawali dany na lewo i prawo i teraz wszystko sie sypie ,a było to to przwewidzenia.
Nie amm nic do zaczynających od zera w oyama chwała im za taką wienośc i fanatyzm,a ja swoje juz przeszłem w karate i drugi raz nabrać się nie dam na super ideały
Napisano Ponad rok temu
To znaczy, żę raz już się nabrałeś? Zabawne - ponoć trenujesz Niepokalane KK,a ja swoje juz przeszłem w karate i drugi raz nabrać się nie dam na super ideały
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kyokushin-aikido
- Ponad rok temu
-
do ludzi z katowic
- Ponad rok temu
-
gdzie karate w Chełmie
Guest_budo_mirek_* - Ponad rok temu
-
SKUTECZNE techniki i taktyki w walce.. !!??!!
- Ponad rok temu
-
Karate na olimpiadzie?
- Ponad rok temu
-
Gosoku-ryu karate
- Ponad rok temu
-
najlepszy czas na start
- Ponad rok temu
-
sekcje shidokanu