do ludzi z katowic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niezabardzo. jestem z innej organizacji pozdrawiam!A Tychy mogą być ?
Napisano Ponad rok temu
A właściwie to ktorego masz dana bo organizacja są najważniejsza dla posiadaczy czarnych pasków a dla innych, że tak powiem mniej
Napisano Ponad rok temu
mam 10 dana i wolałabym trenować w katowicach.I co organizacja Cię powstrzymuje przed trenowaniem kyokushin ?
A właściwie to ktorego masz dana bo organizacja są najważniejsza dla posiadaczy czarnych pasków a dla innych, że tak powiem mniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pompka: a ktora to organizacja Cie interesuje?
Jezeli PZK to w klubie Spartakus - dawniej prowadzili zajecia na ul. Lompy, a biuro OZK znajdowalo sie na ul. Warszawskiej (nie wiem czy cos sie nie zmienilo). Sekcja jest tez na AWFie.
MR.
Napisano Ponad rok temu
z pewnych powodów wolałabym dowiedzieć się od kogoś jak wyglądają treningi w poszczegulnych klubach kkpzk. pozdrawiam!Macie dzisiaj zly dzien, czy co?
pompka: a ktora to organizacja Cie interesuje?
Jezeli PZK to w klubie Spartakus - dawniej prowadzili zajecia na ul. Lompy, a biuro OZK znajdowalo sie na ul. Warszawskiej (nie wiem czy cos sie nie zmienilo). Sekcja jest tez na AWFie.
MR.
Napisano Ponad rok temu
Obecnie treningi odbywają sie na ulicy Raciborskiej ( na AWF - dzieci, w ZSE - dorośli).Treningi prowadzą: sensei Beata Machulec
sensei Tomasz Machulec
odbywają się: w pon. i czw. o gogdz. 19:30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki za odpowiedź. czy byłeś tam kiedyś na treningu chodzi mi o awf? i czy trenuje się tam od czasu do czasu kata
Nie na awf-ie nie trenowałem( bo już mam troche za dużo latek ).
Ale z tego co wiem są to normalne treningi - dostosowane do wieku trenujących(na zgrupowaniach można czasami zobaczyć ile niektórzy młodzi wojownicy potrafią). Odbywają sie na matach...tam zaczynają sie troche wcześniej niż w grupie starszych w ZSE (gdzie o 19:30).Najlepiej przyjdż na trening i sam oceń.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdzie karate w Chełmie
Guest_budo_mirek_* - Ponad rok temu
-
SKUTECZNE techniki i taktyki w walce.. !!??!!
- Ponad rok temu
-
Karate na olimpiadzie?
- Ponad rok temu
-
Gosoku-ryu karate
- Ponad rok temu
-
najlepszy czas na start
- Ponad rok temu
-
sekcje shidokanu