Karate na olimpiadzie?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oby do tego nei doszlo .. karate i tak odchodzi w dziwna strone to jeszcze to bylby gwozdz do trumnyOby do tego nie doszło, bo karate zamieni się w bezmyślną kopaninę i zacznie się ćwiczenie wyłącznie pod kątem uzyskania wyników w sporcie, ... a resztę historii można sobie dopisać. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. W Aikido nie ma konkurencji sportowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Sydney w 2000 bylo oficjalnym sportem olimpijskim i takim bedzie tez
w 2004.
Pozdrowka - Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja słyszałam, że to właśnie karate kyokushin w połączeniu z shotokanem ma zostać kolejną dyscypliną olimpijską.na szczescie KYOKUSHIN na 100% nie wejdzie na lipmpiade bo SOSAI OYAMA aie nie zgodzil mam tylko nadzieje ze matsui i jego nastepcy beda o tym pamietac
Napisano Ponad rok temu
a ja słyszałam, że to właśnie karate kyokushin w połączeniu z shotokanem ma zostać kolejną dyscypliną olimpijską.
Nie, jezeli juz to karate wejdzie na olimpiade na przepisach WKF. Z kyokushin niewiele to ma wspolnego.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
w każdym razie odbywają się wspulne zawody kk i shotokanu właśnie wg tych przepisów.a ja słyszałam, że to właśnie karate kyokushin w połączeniu z shotokanem ma zostać kolejną dyscypliną olimpijską.
Nie, jezeli juz to karate wejdzie na olimpiade na przepisach WKF. Z kyokushin niewiele to ma wspolnego.
Pozdrowienia, MR.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
w każdym razie odbywają się wspulne zawody kk i shotokanu właśnie wg tych przepisów.
Widzialem takie mistrzostwa Polski w Szczecinie. PORAZKA!!! zal mi sie robilo gosci z Kyokushin jak stali na tych matach i nie wiedzieli co sie dzieje. Bron boze nie dlatego, ze shotokanowcy byli tacy super, poprostu nie wiadomo bylo co i jak 8O
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na jakich zasadach odbywaly sie te zawody kyokushin-shotokan?
Wg. WKF
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gosoku-ryu karate
- Ponad rok temu
-
najlepszy czas na start
- Ponad rok temu
-