Co się stało z modliszką w lublinie ?
Napisano Ponad rok temu
???
Napisano Ponad rok temu
ps. dacheng - co pociagnie za soba utrata takowej autoryzacji?
Napisano Ponad rok temu
Na stronie glownej modliszki pisze ze utracila autoryzacje zwiazku...
ps. dacheng - co pociagnie za soba utrata takowej autoryzacji?
Hmm... nie wiem, co dacheng mógłby o tym powiedzieć, ale ja powiem tyle, co wiem...
Generalnie wystarczy spojrzeć na podobny post, ale dotyczący Łodzi, jako, że oficjalne stanowisko PTKFM zostało tam przedstawione dla obu tych przypadków.... Generalnie, krótko mówiąc i nie popadając w autoreklamę i samozadowolenie, poziom modliszki w Lublinie odbiega od tego, co ma prezentować sekcja Modliszki... To, co ja teraz mówię, nie jest oficjalnym komunikatem PTKFM, bo takowy ukazał się na stronie Towarzystwa, a jedynie wnioskami z niego wysnutymi połączonymi z tym, co sam usłyszałem...
Pozwolę sobie przytoczyć jednak to oświadczenie dla tych, co nie czytali:
18.VIII.2002
Polskie Towarzystwo Kung Fu Modliszki informuje, że z początkiem sezonu 2002/2003 następuje likwidacja sekcji w Lublinie. Przypominamy także, że nie ma sekcji ani oddziału Towarzystwa w Łodzi. Osoby prowadzące w wyżej wymienionych miastach zajęcia systemu Modliszki nie posiadają autoryzacji PTKFM, a co za tym idzie, Towarzystwo nie ponosi żadnej odpowiedzialności za poziom prowadzonych zajęć.
Zarząd PTKFM
Ja po prostu zwracam uwagę na ostatnią linijkę oświadczenia (oczywiście wyłączywszy podpis ). Aha... no i, oczywiście, chodzi o brak autoryzacji instruktorów prowadzących zajęcia, bo jeśli chodzi o uczniów z Lublina (mówię to na podstawie ostatniego obozu), to chyba nie można im niczego zarzucić...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy jest jakaś inna sekcja kung fu w lublinie?
Ja bym raczej radził postarać się reanimować Modliszkę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli bez autoryzacji to dlaczego na ich stronie było napisane że ktoś taki prowadzi treningi modliszki w lublinie ?
O.... bardzo dobrze powiedziane.... BYŁO...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sprawie Modliszki w Lublinie - o kompetencjach do prowadzenia zajęć przez Piotrka wypowiadał się także negatywnie Krzysztof Kryszczuk instruktor PTKFM, który kiedyś odpowiedzialny był za sekcję Lubelską. Być może Piotrek zaczął za wcześnie i nie zrozumiał na czym to polega. Druga sprawa po wyjeździe Krzyśka sekcja Lubelska działała na zasadzie przyzwolenia gdyż nie było odpowiedniej osoby do poprowadzenia zajęc. Po wyjeździe nikt nie miał autoryzacji do prowadzenia zajęć. Piotrek wykazywał chęci do prowadzenia ale się nie sprawdził. Za pewne błędy może mieć pretensję tylko do siebie. I to tyle w tym temacie - nikt nie zamyka drogi dla chcących cwiczyć (oczywiście Tang Lang) z Lublina.
Pozdrawiam
Maciej Wąs.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tak to gdzie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Modliszka w Lodzi?
- Ponad rok temu
-
Taiji we Wroclawiu