najlepszy serial MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawdziwa sytuacja:
Kolega opowiadał mi, że ksiądz na jego osiedlu wkurwiał sie zawsze bo łepki rozbijali mu taką witrynkę z szybą przed kosciołem i niszczyli ogłoszenia. Ksiądz wiedział kto to, ale nie mógł ich złapać na gorącym, bo robili to głównie w nocy. Jakieś 20 m. od kosciola jest przystanek autobusowy i pech chciał, ze któregos wieczoru ksiądz wychodził z kosciola i zobaczyl tych łepków jak demolowali przystanek. Podbiegł do nich i wszystkich ponoć poważnie poturbował (było ich kilku). Niedługo po całym zajściu został przeniesiony do innego miasta.
I powiem Wam, że chociaż NIENAWIDZĘ!!! księży, to ten jeden zyskał wiele w moich oczach. Natomiast co do tego księdza, który przyszedł po nim, to faktem jest że miał kiedyś swój zespół rockowy i robił duzo chalasu na koncertach. Będę się smażył w piekle belzebub
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że głosowałem na plebanię.
I powiem Wam, że chociaż NIENAWIDZĘ!!! księży, to ten jeden zyskał wiele w moich oczach. Natomiast co do tego księdza, który przyszedł po nim, to faktem jest że miał kiedyś swój zespół rockowy i robił duzo chalasu na koncertach. Będę się smażył w piekle belzebub
Ja Cię rozgrzeszam Orka i masz u mnie piwo, kiedy się spotkamy!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że głosowałem na plebanię.
Ja Cię rozgrzeszam Orka i masz u mnie piwo, kiedy się spotkamy!
Silvio
Oki :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bruce Lee - żywa legenda
- Ponad rok temu
-
Ken Robson
- Ponad rok temu
-