Każdy pies, który ma zamiar zaatakowac człowieka powinien zostać rozjebany :2gunfire: Jesli uważasz inaczej to mam nadzieję, że ci nigdy jakiś kundel jaj nie urwie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KP,
Każdy pies, który ma zamiar zaatakowac człowieka powinien zostać rozjebany :2gunfire: Jesli uważasz inaczej to mam nadzieję, że ci nigdy jakiś kundel jaj nie urwie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko pies w odróżnieniu od wielu debili (tak, ludzi) w większości wypadków nie atakuje bez powodu! (powody: naruszasz terytorium, idziesz z drugim psem i wynika starcie etc.). A więc psy są mądrzejsze od wielu ludzi którzy wykazują się bezmyślną agresją...
Napisano Ponad rok temu
Idac tym tokiem rozumowania nalezy wprowadzic bezwzgledny NAKAZ wykonwania kary smieci na wszystkich osobach (ludziach) ktorzy popelnili nieumyslne zabojstwo??? Lub uzyli broni w obronie koniecznej ???kazdy pies ktory zaatakowal czlowieka (czy mial powod czy tez nie, czy byl dobrze ukladany czy tez nie ) powinien byc usmiercony. (...) Ciekawe co bys zrobil z pieskiem, ktory zagryzlby ci dziecko, ktore "weszlo na jego teren". Ja takiego psa bym :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Nawet kanapowy pekinczyk moze sie na Ciebie rzucic jesli bedzie sie czul zagrozony w swym biologicznym trwaniu, bedzie bronil swego terytorium lub szczeniat.
Napisano Ponad rok temu
Idac tym tokiem rozumowania nalezy wprowadzic bezwzgledny NAKAZ wykonwania kary smieci na wszystkich osobach (ludziach) ktorzy popelnili nieumyslne zabojstwo??? Lub uzyli broni w obronie koniecznej ???
Oczywsicie powyzszy tekst to prowokacja lekka z mojej strony.
Pies to TYLKO zwierze. Nie posiada mimo wszystko rozumu (
Napisano Ponad rok temu
Pies rozum jednak ma, ale faktycznie to TYLKO zwierze. Ja uwazam, iz wobec zwierzaków powinno sie kierować znacznie surowszymi zasadami niż wobec ludzi. Człowiek za okaleczenie lub zabójstwo idzie siedzieć. Dla psa jest inne rozwiązanie :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll: Tatoine, wiesz, ze nosze okulary jak denka od butelek po winie marki Wino ale jakos sie tam nie dopatrzylem parkingu. Mowisz moze o tym szerszym kawalku chodnika przed sklepem z czesciami samochodowymi?Miejsce akcji: parking przed moją firmą
A na co liczyles? Ja tez bym Ci nie skoczyl z pomoca. No bo jak to tak, we dwoch tegich chlopow na jednego malego kundelka? :wink:Mógł zrobic mi krzywdę na oczach zupełnie obojętnej właścicielki oraz kilku równie obojętnych osób.
Nie obronilbys sie poniewaz:Czy obroniłbym się nożem? - obawiam się że z bardzo dużą trudnością i zapewne stratami po stronie własnej.
Napisano Ponad rok temu
No i to jeszcze, że zawsze winny jest właściciel, a niebezpieczne - psy wychowywane (lub nie) przez ludzi.
Zdziczały pies nie zaatakuje człowieka na poważnie, chyba w obronie młodych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to Cię zaskoczę: budynek ma dwie strony. Następnym razem za rękę zaprowadzę i nie wypuszczę, jeśli samemu nie powiesz: to jest parkingwiesz, ze nosze okulary jak denka od butelek po winie marki Wino ale jakos sie tam nie dopatrzylem parkingu. Mowisz moze o tym szerszym kawalku chodnika przed sklepem z czesciami samochodowymi?
Tak, bardzo ładnie - dołóż mi jeszcze za tego AFCK. Co najbardziej wk... to BM941-01 trafi do nas jednak dopiero w następnej dostawie, tak że być może mógłbym zachować obydwa. Ech - mam za swoje- wszystkie noze, ktore sobie kupiles od razu sprzedales
Następnym razem popatrzę jak Ty to robisz- trudno trafic nozem w tak malego psa
Jestem pewien, że gdyby takową miała teraz, to na pewno by jej użyła.- na widok wyciagnietego noza wlascicielka psa zaatakowalaby Cie parasolka o wiele dluzsza niz Twoj noz (bylbys bez szans).
... wyczuwają kto boi się psów? Cóż, pewne ogólne pojęcie o psach i ich zachowaniu to jednak mam, bo mój senior od kilku lat prowadzi mini-hodowlę (nie psów-"mutantów", a myśliwskich). Dzięki temu wiem, że aby przewidzieć psie zachowanie, psa trzeba znać. Pies może mieć zły dzień (właścicielka nie) choć nie zmienia to faktu, że nie powinien bezkarnie atakować ludzi - mnie się akurat udało ale gdyby na moim miejscu było dziecko?- Generalnie psy mnie lubia (instynktownie wyczuwaja kto jest dobrym czlowiekiem) i nie atakuja mnie. Co innego jesli chodzi o moja kobiete. Ona boi sie psow i ... ma racje. Przeciez pisalem, ze psy instynktownie...
Napisano Ponad rok temu
Tak, bardzo ładnie - dołóż mi jeszcze za tego AFCK.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
Guest_budo_Fighter_28_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu