Prośba o rozpiske
Napisano Ponad rok temu
Mam 4 razy 10ml Test. Propionate i 100 tab. Stanozololu. Potrzebuje rozpiskę na 6 tyg. Miałem zamiar wbijać 50mg ed i jeść 30 /40 mg ed. Czy to jest rozsądna dawka? Wiek 23, waga 70kg ćwiczę ponad 5 lat kiedyś zjadłem tylko 100 mety. Jaki odblok i osłonka?
Proszę o odp
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 25.03.2009 - 20:17 , napisał:
Witam!
Mam 4 razy 10ml Test. Propionate i 100 tab. Stanozololu. Potrzebuje rozpiskę na 6 tyg. Miałem zamiar wbijać 50mg ed i jeść 30 /40 mg ed. Czy to jest rozsądna dawka? Wiek 23, waga 70kg ćwiczę ponad 5 lat kiedyś zjadłem tylko 100 mety. Jaki odblok i osłonka?
Proszę o odp
Masz za malo "sprzetu" aby zacząć sensowny cykl.
Winstrol 100tab czyli 100x10/30=33 dni to są 4tyg.
Prop 10ml po 50mg/e2d na 6 tyg ?
Napisano Ponad rok temu
Prosze o odp
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 26.03.2009 - 18:32 , napisał:
Ok. Będę miał 200tab po 10 mg Stanozololu. Jak miałbym to podzielić? Czy z czasem zwiększać dawki? i czy ten Stanozolol Organona jest dobry?
Prosze o odp
Jezeli masz Stanazolol Ogranonu to najlepsze rozwiązanie wrzucic cale 200tab do kibla i ładnie spukać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 26.03.2009 - 19:30 , napisał:
Proszę uargumentuj swoją odpowiedz i odnies sie do reszty pytań jeśli możesz. Takie niekonstruktywne hasła nic nie wnoszą...
Proste Organon nie produkuje Stanazolonu

Masz za malo Propionatu wiec cykl nie wyjdzie.
Jakiej firmy masz propa ?
Do cyklu potrzebujesz Propionatu 100mg/E2D bez takiej dawki nawet nie zaczynaj i okres 6-8tyg - oczywiscie prop musi byc real !
Winstrol 200tab jest wystarczajacy ale musisz mieć oryginalny produkt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 26.03.2009 - 23:57 , napisał:
ale wtopa z tym niby winem a dałem za to dość dużo siana. Mam Testabol Propionate 10lm British Dragon X 4. Będę musiał szukać prawdziwego wina i zakupić jeszcze jeden flakonik?
Nie chce Cie martwic ale firam British Dragon juz dawno nie istnieje, a to co masz to na 99,9% FAKE.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 27.03.2009 - 13:49 , napisał:
to widzę ze w Poznaniu lepiej od razu olej słonecznikowy lepiej sobie wbić...
Dzięki i pozdrawiam
Uzywałem 8 lat towar z Poznania i bylem zadowolony. Towar jest strasznie miksowany i musisz miec wiedze który paczkę lub nawet ampułke z paczki wybrac.
Heheh mam nawet BD Propa z Poznania pod ręką. Oczywiście FAKE.
Napisano Ponad rok temu
kris89, dnia 26.03.2009 - 23:57 , napisał:
Nie chce Cie martwic ale firam British Dragon juz dawno nie istnieje, a to co masz to na 99,9% FAKE.
British Dragon istnieje i ma sie bardzo dobrze. Nowa produkcja zacznie sie od lipca/sierpnia tego roku !
The first batch of new British Dragon products will NOT be available before May, 2009.
Swojego czasu był bardzo dobry artykuł na stronie EliteFitnesPharmaceutical ale zniesiono forum z tej strony.
Za duzo pisano prawdy o saa i fake jakie produkuje np AXIO.
Napisano Ponad rok temu
Wygląda naprawdę dobrze. Profesjonalna, dobrze przyklejona etykieta, zaokrąglone rogi, data i seria innym drukiem, równy stan i kolor zawartości w 4 ampułkach. Czerwone wieczko z uwypuklonym napisem.
Bo Stan już bankowo jest spisany na straty
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 27.03.2009 - 16:40 , napisał:
To jest opcja ze ten prop co mam jest ok?
Wygląda naprawdę dobrze. Profesjonalna, dobrze przyklejona etykieta, zaokrąglone rogi, data i seria innym drukiem, równy stan i kolor zawartości w 4 ampułkach. Czerwone wieczko z uwypuklonym napisem.
Bo Stan już bankowo jest spisany na straty
Mozesz sprawdzic jak smakuje. Produkty z BD miały bardzo duzo dodanego alkocholu.
To jest mój BD - FAKE.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Marcellus, dnia 27.03.2009 - 21:38 , napisał:
Mam dokładnie coś takiego ale nie otwieram bo jeśli mówisz ze to FAKE to wole to zgonić i nie być w plecy
Jak dostałeś Stana-Organon od dealera to odpuśc sobie takiego dostawce. Na 100% wiedział ze to FAKE

Na 100% równiez sprzedal Tobie BD - Fake aby zwróciły mu sie koszty.
Następnym razem dowiedz sie co jest dostepne na rynku i zapytaj sie na forum czy coś takiego istnieje.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Nikomu w tych czasach nie można ufać. Ten dostawca to stary koleś, właściciel siłowni i znamy się nie od dziś...
Dzięki POZDR
Napisano Ponad rok temu
co do doboru srodkow to z winem sie wrabales. ale jesli chodzi o propa bd to jest szansa ze bedzie klepal. raczej sie nie podrabia propa. a z tego co wiem to jest to polskie bd ale akurat propka maja dzialajacego. ale dla pewnosci jak masz komu to go sprzedaj i kup sobie cos pewnego.(testolic, atomic).
Napisano Ponad rok temu
ht., dnia 28.03.2009 - 06:25 , napisał:
przy wadze 70kg mysle ze 50mg by wystarczylo. tym bardziej ze tak naprawde to bylby twoj pierwszy cykl. bo tej metki dawno temu nie licze.
co do doboru srodkow to z winem sie wrabales. ale jesli chodzi o propa bd to jest szansa ze bedzie klepal. raczej sie nie podrabia propa. a z tego co wiem to jest to polskie bd ale akurat propka maja dzialajacego. ale dla pewnosci jak masz komu to go sprzedaj i kup sobie cos pewnego.(testolic, atomic).
Polski British Dragon

Kiedys na rynku był I.P.pl ( International Pharmaceutical PL ) i zajebisty olej słonecznikowy od propa do trenu.