Kryzys.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy trzeba poczekac az przejdzie. Czasami pomoga koledzy z sekcji.
Najlepsza jednak metoda jest niezaleznie od postrzegania efektow i opinii innych po prostu cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.
Jak sie w ten sposob cos osiagnie to na dlugi czas minie zwatpienie we wlasne umiejetnosci/mozliwisci.
Napisano Ponad rok temu
I teraz ostatnio miałem kryzysik związany głównie z wakacjami i podłączeniem mnie do netu - poprostu nie chciało mi się ćwiczyć w inne dni w których nie miałem treningu. Czasami się zdarzyło że się gdzieś tam porozciągałem ale mało. Wyleczyłem się z tego po obejrzeniu 2 filmów i wcale nie o tematyce Capo
jeden to " The Order" z Vam Damme'm a drugi to "Shaolin Soccer"
Zobaczywszy co oni tam robią od razu się zmobilizowałem. Polecam głównie ten drugi według mnie doskonały !!! :-)
Napisano Ponad rok temu
Moja rada jest taka nie zawsze wszystko wychodzi lecz jesli wciąz będziem to ćwiczyc to w koncu wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Tak trzymać !!! Heheheheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mi sie nie chce cwiczyc, to sobie daruje jakis dzien, robie sobie przerwe, zeby potem z nowymi silami zaczac trening.
Jesli widze, ze idzie mi gorzej, niz innym to sie nie zalamuje, lecz przeciwnie, szukam nowej drogi, jak moge ulepszyc swoje umiejetnosci, bardziej sie staram. Kazdy jak sie uprze potrafi osIagnac bardzo wiele.
Tak jak mowil Shopenhauer, jak ma sie jedno, chce sie osiagnac drugie, czlowiek dazy do osiagania coraz wyzszych celow, taka jest nasza natura.
No, przynajmniej z reguly. A zeby byc lepszym w sztukach walki nie pozostaje nam nic innego jak doskonalic nasze umiejetnosci cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.
Zawsze uwazalam, ze to trzeba kochac, aby miec chec do dalszego dzialania pomimo niepowodzen.
Jesli ktos naprawde kocha sztuki walki, pozostanie im wierny nawet kosztem wielu wyrzeczen i cierpien.
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
cos apropos dola ;-)
pozdrofka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzje...
- Ponad rok temu
-