Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co ? Ja go pokonalem ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

budo_^hast^
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3373 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co ? Ja go pokonalem ?
W calej historii mozemy znalezc przyklady wydarzen ktore nie powinny miec miejsca. Na przyklad sprawa Dawida i Goliata. Kto by pomyslal ze taki niepozorny maly czlowiek powali takiego olbrzyma ? Ale do rzeczy. Trening, jaki jest kazdy widzi. Ludzie sie znaja i mniej wiecej wie na co go stac i kto jest "do zrobienia" a kogo nie jest w stanie ruszyc. Zdarzylo sie wam moze rzecz podobna? Udalo sie wam zrobic w czasie sparingu chlopaka/kobiete ktora byla wczesniej praktycznie nie do ruszenia? Innymi slowy czy udalo wam sie, nagle, walczyc jak rowny z rownym z kims o wyzszym poziomiel, a w dodatku dominowac i skonczyc ?

Mnie sie wydarzylo kilka razy takie cos. Po przerwie spowodowanej nauka i kontuzjami wrocilem do treningow. Tak jakos na miesiac przed zawodami. Zdarzylo mi sie wtedy, chyba z racji kondycji i formy. Zdarzylo mi sie wtedy zrobic, raz, znajomego, trenowal intesywniej niz ja, w leprzej kondycji, po prostu leprzy zawodnik. Raz jedyny jak z nim walczylem, juz nie cwiczylem czy sparowalem, na chwyty wlasnie z regulaminem SW udalo mi sie wygrac z nim na punkty. Po tym jak doszedlem do siebie,gdyz moja kondycja w rzeczywistosci byla slaba, mam problem w wlasciwym oddechem, doszlo do mnie ze wygralem z chlopakiem.
Inna sytuacja to w czasie kulania z niektorymi instruktorami i czarnymi paskami. Udalo mi sie ich zaskakiwac, acz nie ukrywam iz czesto bylem i jestem robiony przez wielu.
  • 0

budo_radziawa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 202 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Co ? Ja go pokonalem ?

Inna sytuacja to w czasie kulania z niektorymi instruktorami i czarnymi paskami. Udalo mi sie ich zaskakiwac, acz nie ukrywam iz czesto bylem i jestem robiony przez wielu.

walczyłeś z czarnymi pasami w bjj?
  • 0

budo_^hast^
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3373 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nieee, widzialem czarnego pasa w bjj ale z zadnym nie walczylem. Oczywiscie w tekscie chodzilo o czarnego pasa .... w judo. Jedyny czarny pas bjj jakiego na oczy widzialem byl Roy Harris. Mialo to miejsce na seminarium bjj jakie prowadzil swego czasu w Poznaniu.
  • 0

budo_radziawa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 202 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja mam taką opowieść. Spraingi na koniec treningu, błem już nieźle zmęczony i trafił się jakiś taki duży 8O . Myślę sobie, kuna nie powalczę. A tu trach, pach i omoplata wyszła. Ja się jakoś szczególnie nie podbudowałem, ale zauważyłem, że dla tego kolesia stałem się chyba z dwa razy większy niż zanim go pokonałem :) .
  • 0

budo_saku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5219 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dużo zależy od dnia. Trzeba mieć swój dzien. Czasami są takie dni że wszystko nam wychodzi a czasami wręcz przeciwnie.
  • 0

budo_distephano
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 447 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

Dużo zależy od dnia. Trzeba mieć swój dzien. Czasami są takie dni że wszystko nam wychodzi a czasami wręcz przeciwnie.

Albo ten lepszy musi mieć gorszy dzień(mój brat RAZ mnię pokonał)
  • 0

budo_kdh
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 92 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja walczylem z Hariisem i nie wiem jak to sie stalo ze przegralem!!:)
zwiazal mnie kimonem:)))
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024