Co ? Ja go pokonalem ?
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie wydarzylo kilka razy takie cos. Po przerwie spowodowanej nauka i kontuzjami wrocilem do treningow. Tak jakos na miesiac przed zawodami. Zdarzylo mi sie wtedy, chyba z racji kondycji i formy. Zdarzylo mi sie wtedy zrobic, raz, znajomego, trenowal intesywniej niz ja, w leprzej kondycji, po prostu leprzy zawodnik. Raz jedyny jak z nim walczylem, juz nie cwiczylem czy sparowalem, na chwyty wlasnie z regulaminem SW udalo mi sie wygrac z nim na punkty. Po tym jak doszedlem do siebie,gdyz moja kondycja w rzeczywistosci byla slaba, mam problem w wlasciwym oddechem, doszlo do mnie ze wygralem z chlopakiem.
Inna sytuacja to w czasie kulania z niektorymi instruktorami i czarnymi paskami. Udalo mi sie ich zaskakiwac, acz nie ukrywam iz czesto bylem i jestem robiony przez wielu.
Napisano Ponad rok temu
Inna sytuacja to w czasie kulania z niektorymi instruktorami i czarnymi paskami. Udalo mi sie ich zaskakiwac, acz nie ukrywam iz czesto bylem i jestem robiony przez wielu.
walczyłeś z czarnymi pasami w bjj?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo ten lepszy musi mieć gorszy dzień(mój brat RAZ mnię pokonał)Dużo zależy od dnia. Trzeba mieć swój dzien. Czasami są takie dni że wszystko nam wychodzi a czasami wręcz przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
zwiazal mnie kimonem:)))
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Day of the Zen - cd
- Ponad rok temu
-
bjj Rybnik
- Ponad rok temu
-