Welcome
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nobody ever come back , so be careful , you have to deal with whole world , not just local smart asses.
Napisano Ponad rok temu
Why nobody is answering? Is this "BAD" question?
No, the point is who asks - if you are anonymous person you shouldn't expect an answer about our procedures because it is none of your business.
And all you should know is assuring that our instructors are competent people to teach their students.
That is all.
Dear users!
If you have any questions about Polish Shidokan Association ask in Polish. English language is reserved here for our international contacts. So English topics written between Polish people here will be removed soon.
Regards,
MR.
Napisano Ponad rok temu
2. Z całym szacunkiem chciałem zwrócić uwagę, że jest to forum a nie stronka reklamująca Shidokan i jako takie powinno zawierac wszystkie posty, także te "niewygodne".
3. Na jakiej podstawie Mr Mod sądzi, że te a nie inne posty będą wydawać się interesujące kolesiom z zagranicy, nie wiem. Z tego co wiem idea forum angielskojęzycznego, a co za tym idzie międzynarodowego upadła( wraz z upadkiem tego pomysłu, ponownie dziwi mnie fakt istnienia osobnego działu pt. Shidokan - jednym z argumentów było - 1st International bla bla) , gdyż jak to ujął p. MR ludzie z zagranicy będą głównie zainteresowani seminariami, wynikami zawodów. Zakładając, że zawody i seminaria w Shidokan będą się odbywać nawet co miesiąc, (jak dotąd, nie było informacji ani ojednych ani o drugich) to w skali roku daje to 24 posty więc nie wiem czy jest sens istnienia takiego podforum. Jak znam życie możnaby te informacje umieścić na stronce Shidokanu a nie na forum gdzie 99% postów jest w języku polskim.
4. Rozumiem za zupełnie naturalne to, że p. MR wolałby uniknąć dyskusji w języku angielskim na temat kompetencji istruktorów Shidokanu.
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia na swojej drodze MA, o naszą proszę się nie martwić - ma się dobrze. :wink:
MR.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
braki w kyokushin
- Ponad rok temu
-
Kata w kyokushin
- Ponad rok temu
-
ritsu-zen i kyokushin