Skocz do zawartości

Zdjęcie

Welcome

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

budo_piotrek_123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Welcome
Welcome to the new shidokan forum only. Have fun :D Please write and speak only in english. Soon more informations. :)
  • 0

budo_lord von banan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2917 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Welcome
Welcome to first worldwide Shidokan forum. Behave!
  • 0

budo_robaq
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 640 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Judo

Napisano Ponad rok temu

Welcome !:)
  • 0

budo_seiken
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Just to make this clear, this is not first Shidokan forum .Long, long time ago, international forum was attached to current [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (still exist over there, but as very small creature). As I remember, couple of interesting people was there: Peter Angerer, Bo Medenica , Paul Russeau , Norm Rivard ,Cril Diabate and Marco London , all was very nice on beginning, but bunch of idiots join the brotherhood and just kill that nice place in month or so.
Nobody ever come back , so be careful , you have to deal with whole world , not just local smart asses.
  • 0

budo_mariusz radliński
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Why nobody is answering? Is this "BAD" question?

No, the point is who asks - if you are anonymous person you shouldn't expect an answer about our procedures because it is none of your business.

And all you should know is assuring that our instructors are competent people to teach their students.
That is all.

Dear users!
If you have any questions about Polish Shidokan Association ask in Polish. English language is reserved here for our international contacts. So English topics written between Polish people here will be removed soon.

Regards,
MR.
  • 0

budo_zxc
  • Użytkownik
  • Pip
  • 43 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Why have some of the "posts" been removed ?
  • 0

budo_mariusz radliński
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przeczytaj ostatnie zdanie z postu powyzej.
  • 0

budo_zxc
  • Użytkownik
  • Pip
  • 43 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

1. Moja wina. Źle sformułowałem pytanie. Powinno raczej brzmieć dlaczego te, a nie inne. Z tego co wiem z niektórych tematów zostały wyrzucone tylko niektóre odpowiedzi.
2. Z całym szacunkiem chciałem zwrócić uwagę, że jest to forum a nie stronka reklamująca Shidokan i jako takie powinno zawierac wszystkie posty, także te "niewygodne".
3. Na jakiej podstawie Mr Mod sądzi, że te a nie inne posty będą wydawać się interesujące kolesiom z zagranicy, nie wiem. Z tego co wiem idea forum angielskojęzycznego, a co za tym idzie międzynarodowego upadła( wraz z upadkiem tego pomysłu, ponownie dziwi mnie fakt istnienia osobnego działu pt. Shidokan - jednym z argumentów było - 1st International bla bla) , gdyż jak to ujął p. MR ludzie z zagranicy będą głównie zainteresowani seminariami, wynikami zawodów. Zakładając, że zawody i seminaria w Shidokan będą się odbywać nawet co miesiąc, (jak dotąd, nie było informacji ani ojednych ani o drugich) to w skali roku daje to 24 posty więc nie wiem czy jest sens istnienia takiego podforum. Jak znam życie możnaby te informacje umieścić na stronce Shidokanu a nie na forum gdzie 99% postów jest w języku polskim.
4. Rozumiem za zupełnie naturalne to, że p. MR wolałby uniknąć dyskusji w języku angielskim na temat kompetencji istruktorów Shidokanu.
  • 0

budo_mariusz radliński
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie dziwi mnie, że Shidokan staje się dla wielu osób solą w oku, dlatego i takie posty czytam z zainteresowaniem i uśmiechem na twarzy. :lol:

Powodzenia na swojej drodze MA, o naszą proszę się nie martwić - ma się dobrze. :wink:

MR.
  • 0

budo_zxc
  • Użytkownik
  • Pip
  • 43 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nawzajem. :)
" Rozumiem za zupełnie naturalne" - dałem czadu. :oops:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024