Modliszka w Lodzi?
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos moglby cos wiecej powiedziec o modliszce w Lodzi?
Moze byc na priv'a...
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie, roznie ludzie gadajaZ tego, co slyszalem, to modliszka w Lodzi jest malo modliszkowa.. :-)
Moze ktos wie jak to jest naprawde?
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
sprawa wygląda tak, że osoba prowadząca zajęcia w Łodzi nie posiada autoryzacji Polskiego Towarzystwa Kung Fu Modliszki. Zajęcia prowadzi na własną rękę. Od dłuższego już czasu nie uczy się w Warszawie, tak więc za poziom prowadzonych zajęć Towarzystwo nie odpowiada. Z informacji, które do mnie docierają charakter zajęć znacznie odbiega od metodyki oraz założeń systemu ćwiczonego w/g przekazu z Yantai.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro juz odswiezyles ten temat to moze napiszesz kto moze sie zdenerwowac... I na kogo... Na mnie? To na zdrowieJa bym dodał jeszcze tyle, że radzę nie poruszać więcej sprawy Modliszki w Łodzi, bo kilka osób może się ciut zdenerwować a przynajmniej zirytować...
Jesli chodzi o temat, to juz dostalem satysfakcjonujace mnie informacje. Chyba, ze chcesz jeszcze cos swojego dorzucic A... sorrry zapomnialem KTOS morze sie zirytowac...
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Skoro juz odswiezyles ten temat to moze napiszesz kto moze sie zdenerwowac... I na kogo... Na mnie? To na zdrowie
Eee.... nie no... raczej nie na ciebie.... A na kogo? Rusz głową i się domyśl... A kto się może zirytować? Ano... kilka osób może.... Ja również, zresztą.... ale to mało istotne, powiem tak... niektórych z tych "KTOSIÓW" nie chciałbyś zirytoać
Jesli chodzi o temat, to juz dostalem satysfakcjonujace mnie informacje. Chyba, ze chcesz jeszcze cos swojego dorzucic A... sorrry zapomnialem KTOS morze sie zirytowac...
pozdro
E2rd
Ja tu nie mam nic do dorzucania... Piotr chyba jasno wyłożył o co chodzi. Po prostu zamknijmy sprawę łódzkiej sekcji i nie wracajmy do tego więcej...
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Witam
Czy ktos moglby cos wiecej powiedziec o modliszce w Lodzi?
Moze byc na priv'a...
pozdro
E2rd
Ja cwiczylem, ale strasznie dawno - w 1995 roku. Bardzo podobalo mi sie to wtedy. Klimat byl super, ludzie swietni. Bardzo milo wspominam tamte czasy.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
A... w '95 to w Łodzi jeszcze było w miarę spoko... nawet bardziej niż "w miarę"...
Napisano Ponad rok temu
Ja bym dodał jeszcze tyle, że radzę nie poruszać więcej sprawy Modliszki w Łodzi, bo kilka osób może się ciut zdenerwować a przynajmniej zirytować...
Nie mam nic z Kung Fu wspólnego, ale mnie to maksymalnie zaciekawiło...
Napisano Ponad rok temu
Nie mam nic z Kung Fu wspólnego, ale mnie to maksymalnie zaciekawiło...
A cóż Cię tak zaciekawiło? Że kilka osób jest uczulonych na poruszanie pewnych spraw? Wczytaj się dobrze w to, co Piotr napisał... A jeśli Ci to nie wystarczy, to pojedź do Łodzi na trening "modliszki" i sam się przekonaj...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że to forum jest publiczne i ogólnie dostępne (poza kilkoma wyjątkami) i że jeśli ktos będzie chciał mi udzielic odpowiedzi, to ją otrzymam.
Ech.... ale się czepiasz... Po prostu nazwisko prowadzącego zajęcia w Łodzi działa bardzo elektryzująco (w sensie negatywnym) na niektóre osoby z PTKFM... i nie pytaj dlaczego, bo to nie jest publiczna sprawa.... Po prostu sekcja łódzka nie ma autoryzacji "szefostwa" i tyle.... co akurat nie musi być związane z wyżej wymienioną indukcją...
Koniec tematu....
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi osprawe Modliszki w lodzi nic dodac nic ujac. Jezeli ktos lubi mix pod tytulem Tang Lan - taekwondo to zapraszam. n\Nazwisk podawac nie bede bo nie wypada ale obecnieta szkola ma tyle wspulnego z modliszka co koziolek matolek z Arizona. obecnie wtej szkole uczy sie Mua Thai i ponoc stylu Labiryntu. Prowadzcy ta szkole podobno jezdzi do jakiegos mistrza tego stylu i jest on nawet w Polsce. Ucza tai chi Chen i Yang jest tam kupa autoryzowanych grup czyli wszystko i nic. A do modliszki jak jej uczno dodano kopniecia z taekwondo. Jezeli chodzi o informacje to sa one wiarygodne bo podana z pierwszej reki
Podrawiam
Napisano Ponad rok temu
MaciejW
Napisano Ponad rok temu
Z drogiej strony wiem ze (ale nie dam sobie za to glowy uciac) ze Warszawska grupa nie lubila ludzi z Lodzi co bylo mozna uslyszec w przygadankach -Kto jest z Lodzi sam sobie szkodzi-. I ze powstaly jakies niesnaski pomiedzy p Milczarkiem a prowadzacym szkole w Lodzi. Jezeli to jest prawda to soryy ale jak bys sie czul na treningu przy dogaduszkach Kto z Warszawy pochodzi sam sobie szkodzi. Jezeli jest to z palca wyssane to i tak nie moja sprawa. Nie wtracam sie miedzy mlotek a kowadlo.Poza tym slyszalem duzo dobrego o zawodnikach szkoly z warszawy, a swoj poziom zapewnili sobie ciezka praca a nie klutniami
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
MaciejW
Napisano Ponad rok temu
POzdrowienia
Napisano Ponad rok temu
:? :? MaciejW
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o tego Marka Flisikowskiego to nic o nim nie wiem.Skad się wzioł i u kogo ćwiczył. Do Łodzi przyjeżdzają też kolesie z wrocławia i uczą Muay Thay.Ale jak znam życie to wszystko do czasu. Bo jak życie pokaze to znowu sie wszystko rozleci o kasę i prawa autoryzacji
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taiji we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Yiquan, taiki-ken, Kenichi Sawai
- Ponad rok temu
-
fajne teksty