list referencyjny Roya Harrisa
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?lipa jakas :?
Napisano Ponad rok temu
A jakieś konkrety? Czy tylko tak sobie gdybasz?na podstawie ekspertyzy organoleptycznej
Napisano Ponad rok temu
panowie spokojnie na zartach sie nie znacie
skad mam wiedziec czy ten list jest autentyczny
Napisano Ponad rok temu
Skoro żartujesz to dodaj odpowiedni uśmieszek.ale sie na mnie rzucili
panowie spokojnie na zartach sie nie znacie
skad mam wiedziec czy ten list jest autentyczny
Ten :? oznacza - confused zakłopotany, zmieszany.
Albo pisz w dziale Humor.
Napisano Ponad rok temu
ten usmieszek był prawidłowy?
Napisano Ponad rok temu
Nie znam Roya osobiscie ( co sie niedlugo zmieni, mam nadzieje) , ale z tego co wiem od znajomych z branzy , facte ma jaja , i jest naprawde na wysokim poziomie , zarowno technicznym jak i intelektualnym.
Jest to dla niego sietna reklama , a ze jest juz w wieku srednim musi dbac o marketnig swojej szkoly.
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
PS. KIedys przeciez Roy musial zawitac pierwszy raz do polski a srodowisko BJJ nawiazalo z nim kontakt w tym samym mniej wiecej czasie wiec w czym problem????
Piotrel
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze list jest jak najbardziej autentyczny , Harris prowadzil szkolenie w polskiej wyzszej szkole wojskowej , wiec dlaczego nie mogl dostac podziekowania.
1. W ktorej szkole? jest ich pare w koncu. Poznan, Wroclaw?
2. Bardzo zastanawiajace jest to, ze ten list referencyjny to nie jest skan jednolitej stronki, zeskanowana jest tylko (bodajze) gora i ta czesc z pieczecia na dole. Tekst w srodu to czysty html. Jak dla mnie dziwne na maxa. Smierdzi preparacją. Moim zdaniem rzecz jasna
3. Mozliwe ze jest to tak zrobiony oryginal (wersja internetowa or sth) - ale nie podejrzewalbym o to naszych wojakow patrzac na jakosc strony MONu czy tez poszczegolnych jednostek.
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
MON nie ma pieniedzy na szkolenia i placenie instruktorom ale chetnie rozdaje gadzeciki w podziekowaniu za szkolenie to ich nic nie kosztuje tylko kawalek kartki i podpis i tusz do pieczatki -wiem cos osobiscie z wlasnego doswiadczenia.
Goral - znasz sie na projektowaniu stron ???
Wiesz ile ladowal by sie skan kartki A4 z rekomendacja ???
W ten sposob jak jest zrobione to dobre zagranie webmastera strony Harrisa wszystko co najwazniejsze jest pokazane i szybko sie laduje. Ja bym webmasterowi pogratulowal takiego rozwiazania problemu
A kto nie wierzy w referencje zawsze moze sprawdzic - w szczegolnosci ze Mariusz Jędrzejko ktory to podpisywal nie jest postacia wymyslona
pozdrawiam
Martius
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem jest to jak najbardziej kopia referencji
MON nie ma pieniedzy na szkolenia i placenie instruktorom ale chetnie rozdaje gadzeciki w podziekowaniu za szkolenie to ich nic nie kosztuje tylko kawalek kartki i podpis i tusz do pieczatki -wiem cos osobiscie z wlasnego doswiadczenia.
No tu sie zgodze, miazdzaca (i jak najbardziej prawdziwa) logika
Goral - znasz sie na projektowaniu stron ???
Wiesz ile ladowal by sie skan kartki A4 z rekomendacja ???
W ten sposob jak jest zrobione to dobre zagranie webmastera strony Harrisa wszystko co najwazniejsze jest pokazane i szybko sie laduje. Ja bym webmasterowi pogratulowal takiego rozwiazania problemu
Racja. Ale z drugiej strony taka ingerencja w dokument, jakim sa referencje, zdecydowanie obniza ich wiarygodnosc - i tutaj mam nadzieje ze Ty sie zgodzisz ze mna.
Na projetkowaniu stron sie nie znam, ale IMHO skan w formie jpga nie zajalby statystycznie wiecej, i nie ladowalby sie dluzej, jak kazde ze zdjec ktore wrzuca na forum czasem nawet dziesiatkami Fiodor. Stad tez sie wlasnie dziwie ze troche bezsensownie to zrobili - kombinacje alpejskie. A swoja droga to sie dowiem (z czystej ciekawosci, bo w sumie mam to w przyslowiowej 'pompie' czy to jest prawdziwe czy nie) czy faktycznie pan plk. Jedrzejko - ktory byl rzecznikiem dowodcy Wojsk Ladowych i odszedl z tego stanowiska z tego co wiem w dosyc nieciekawych okolicznosciach - faktycznie wystawil taki list referencyjny.
Pozdrawiam
Goral
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie podważajcie autorytetu Harrisa, bo jak wyjmę emmersona...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rickson Gracie JJ w Rudzie Slaskiej?
- Ponad rok temu
-
Nauka obrony przed zejściem do parteru
- Ponad rok temu
-
bjj w Lublinie?
- Ponad rok temu