Wszyscy o początkach , więc i ja ;)
Napisano Ponad rok temu
Już odpowiadaliśmy , dlaczego trenujemy , jak wspominamy pierwszy i najcięższy trening.
Ale ciekawi mnie czemu wybraliście klub , w którym ćwiczycie , czy wybraliście się od razu na sekcje TKD , jak to było z poszukiwaniem tego klubu :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i oczekuje długich postów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zainteresowalem sie TKD przez pokazy które zorganizowal ''Derek'' w naszej szkole,szkoda ze wtedy byłek kontuziowany (szczeguly w temacie kontuzie) pierwszy raz poszedlem dopiero po roku (kontuzia ustala) i tak do dzisiaj i pewnie na długo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiri kiri kiri
Napisano Ponad rok temu
Ten jest dobry - dlaczego TKD?
Ciężka sprawa, u mnie to było tak że od dawna fascynowały mnie sztuki walki, ale z braku czasu (studia rano i praca popołudniu) nie mogłem nic trenować. Jak już znalazł się czas to pojawił się problem co wybrać :? Odrazu podjąłem decyzje że to będzie jakiś styl uderzany :twisted:
Długo się zastanawiałem między TKD a kung-fu i wtedy znalazłem strone klubu TKD prawie pod domem, no i problem wyboru miałem z głowy Zadzwoniłem do trenera Sławka w sierpniu no i już byłem na pierwszym powakacyjnym treningu 8)
Ale TKD interesowało mnie jakoś bardziej od innych SW już od bardzo dawna - to chyba przez fascynacje filmem Najlepsi z najlepszych w młodości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mój pierwszy trening taekwondo był po prostu genialny. Już w czasie rozgrzewki, po 10 min. jeden gościu ważący z 90 kg tak mi złamał mi palec u nogi. Po prostu rewelacja :twisted: Kolejne trzy tygodnie spędziłem gdzieś w rogu sali ćwicząc sobie bloki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(chyba ze sie do tego nie przykładałes )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale trudno sie mowi mam nadzieje ze nowy kolega bedzie mial duuuuzo nowych pomyslow
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy trening Tejkłando :)
- Ponad rok temu
-
Przyszłosc....
- Ponad rok temu
-
"Etykieta" Dojang
- Ponad rok temu
-
najmocniejsza technika
- Ponad rok temu
-
kopanie w butach
- Ponad rok temu
-
osiagniecia
- Ponad rok temu
-
Russell MacLellan - aktualny prezydent ITF.
- Ponad rok temu
-
taekwondo team gdansk : )
- Ponad rok temu
-
ubior w GTF
- Ponad rok temu
-
Oficjalna Strona PUT
Guest_budo_as_* - Ponad rok temu