oks gelo, do zobaczyskaze swojej strony moge Ci obiecać ze po rozpoczeciu roku akademickiego na Lublinianke trafie,grzecznie sie tobie przedstawie i zobacze wszystko na wlasne oczy
bjj w Lublinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znasz takie powiedzenie "gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania"?poza tym chyba wlasnie po to jest take forum zeby zasiegac opinii bardziej doswiadczonych w danej dziedzinie kolegow
Ja jednak preferuję przekonać się osobiście, bo zawsze można trafić tylko na negatywne opinie, które są niczym nie uzasadnione; albo odwrotnie - pozytywne opinie bez pokrycia na zasadzie "słyszałem, że jest dobry".
Napisano Ponad rok temu
gelo jedna dobra rada nie wierz we wszystko co czytasz...
Napisano Ponad rok temu
zwłaszcza że bjj jest młode i walka jest o rynekgdybym ja sluchala innych hmm napewno bym nie pojechala a jednak mam na to ochote i zrobie to
gelo jedna dobra rada nie wierz we wszystko co czytasz...
Napisano Ponad rok temu
Fiodor mam tylko jeszcze jedno pytanie
z kim z zagranicy wspolppracujecie?czy jakis zawodnik sie wami "opiekuje" lub jest w dudaktycznym kontakcie?
czy macie jakies staze lub czy ty gdzies jezdzisz zeby poznawac nowe rzeczy?
Napisano Ponad rok temu
chodzilo oczywiscie o 'dydaktyczny' kontakt
siema gelo,
jak cwiczysz od 14 roku zycia ,a teraz masz 15 lat, to faktycznie ci to nie pomoze, bo Fiodor ma 138 kg samych miesni, i to nie nadmuchane(bo szkoda mu kasy na silke, woli nowy serwer kupic, skubany)ale wyzylowane w ciezkim treningu roznych MMA.
Kiedys jakis zulik do niego podskoczyl to jak mu Fiodor przywalil z piachy w czape az sie tamtemu kredki z tornistra wysypaly...
Innym razem uczen Fiodora tak pobil kolege z dzielnicy ze musial sie przeprowadzic na drugi kraniec Polski, bo go kolesie zaczeli scigac, tego ucznia znaczy...
Tak ze teraz Fiodor szuka jakiegos innego ucznia. Nawet dal ogloszenie do prasy, bylo w Kurierze Podlaskim 3 i 4 sierpnia, nie wiem czy czytales....
Ale tak w ogole to Fiodor jest milym czlowiekiem, szczegolnie jak siedzisz sobie w domu przed kompem , daleko od niego
Jakbys jednak zaryzykowal kiedys zeby pojsc do niego na trening, to powiedz mu ze mnie znasz, a wlos ci z glowy nie spadnie, spokojne ruchy!
Za to bedzie mi sie nalezec pivko, ale chyba slusznie, nie?
Nie daj sie zwiesc pozorom, bo pseudonim Marta-Ika nalezy tez do Fiodora, a uzywa go aby lepiej wypasc w naszych oczach, dlatego ta niby-Marta tak go zachwala
Jak bys mial jakies pytania wal smialo , jak znam wszystkie tajemnice Fiodora znakomicie !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej pogadaj z Dudu bo chlopaki z Krakowa maja z tym gosciem staze od dluzszego juz czasu a ich klub jest podobna czescia duzego teamu Bjj ze Szwajcarii czy jakos tak...W kazdym razie gadaj z Krakowem bo najpewniej z nimi jako Bjj Lublin bedziemy wspolpracowali.
Prawda Fiodor?
A jak cos poprzekrecalem to sorx,ale ja sie nie znam na polityce
Napisano Ponad rok temu
Byłem na 3 obozach (1 intruktorski u harrisa w tym roku w lutym), gościłem 2 razy Karola w sekcji. Teraz odszedłem od niego więc będziemy uczyli się od Mario Stapela, w tym roku jedziemy do Mariusza Linke, który telefonicznie mnie i grupę zapraszał.ok jak juz napisalem przyjde i sam postaram sie ocenic
Fiodor mam tylko jeszcze jedno pytanie
z kim z zagranicy wspolppracujecie?czy jakis zawodnik sie wami "opiekuje" lub jest w dudaktycznym kontakcie?
czy macie jakies staze lub czy ty gdzies jezdzisz zeby poznawac nowe rzeczy?
Napisano Ponad rok temu
a czy macie zamiar nawiazac wspolpace z jakims nazwiskiem z zagranicy chociazby po to by uciac niesnaski w polskim bjj?
Napisano Ponad rok temu
No mówię, nawiązujemy kontakt z Mario Stapelem.ok dzieki za odpowiedz
a czy macie zamiar nawiazac wspolpace z jakims nazwiskiem z zagranicy chociazby po to by uciac niesnaski w polskim bjj?
Napisano Ponad rok temu
dziekuje za informacje
Napisano Ponad rok temu
bede wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]mozesz mi podac jakis adres gdzie moglbym o nim poczytac
bede wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Powiadomię w swoim czasie, na forum i na naszej stronie.Fiodor : od kiedy zaczyna treningi grupa początkująca i w jakie dni ?
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Szczepan co jak co ale podwazac moja autentycznosc jakby Fiodor mial byc mna a ja nim to pisalabym bardziej hmm intelignetne rozwazania o MA i ja wcale go nie chwale bede po powrocie z Lublina albo bede go przeklinac to sie jeszcze okaze...Nie daj sie zwiesc pozorom, bo pseudonim Marta-Ika nalezy tez do Fiodora, a uzywa go aby lepiej wypasc w naszych oczach, dlatego ta niby-Marta tak go zachwala
co ty sie w jakiegos tajniaka bawisz a moze przeszles tylko na pw info o treningach 8)Powiadomię w swoim czasie.
Napisano Ponad rok temu
Bo ja jestem tajniak men mam czarne ciuchy, czarne okulary, czarny fryz i jest noc 8)co ty sie w jakiegos tajniaka bawisz a moze przeszles tylko na pw info o treningach 8)
Po prostu jeszcze nie wiem czy na lubliniance czy gdzie indziej.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Morote Gari ajko wejscie w nogi ?
- Ponad rok temu
-
Wykaz klubów BJJ w polsce
- Ponad rok temu
-
Bjj w Będzinie!