Głupota Ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drugi temat to bandytyzm, sek w tym ze w polsce przez ostatnie ponad 50 lat tlumiono naturalne potrzeby i kulture posiadania broni i jej uzywania w obronie wlasnej, to nie texas, potrzeba ze 2 pokolen aby to zmienic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio bardzo mnie jedna rzecz wkurzyla.Jestem w pracy . Musimy uciac kawal grybej pianki. Wrzystkie noze sa zbyt tepe i slabe zeby ja uciac. Wiec wyjmuje mojego Victorimoxa i jedno ciecie i po zabawie. Pozniej kolesie sie pytaja czy jestem z Oruni ( Dlatych co nie wiedza to powiem ze jest to najgorsza dzielnica w Gdańsku). Dla nich K.... jak ktos nosi noz to musi byc zbirem. Tak samo uwaza wiekszosc ludzi
Ostatnio w pracy poprosili mnie o nóż, a ja zapytałem do czego i jaki długi? Po czym wyjąłem cztery...
Wtedy to się dopiero jak na pierdolniętego patrzyli...
Ja w robocie do cięcia papieru balisonga używam ...
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, staram się dobierać nóż do tego gdzie idę i co robię. Nie wyciągam Emersona jak jestem w garniturze. Zawsze staram się mieć odpowiednie użytkowe ostrze do okoliczności - tak, abym mógł je bezstresowo wyjąć. Oczywiście gdzieś w kieszeni zawsze kryje się jeszcze tactical, ale tym nie otwieram kopert.
Napisano Ponad rok temu
Dużo zależy od noża z którym się obnosisz. Mój balisong i folder Herbetrza wywołują takie reakcje, ale np. Bear ClawPozniej kolesie sie pytaja czy jestem z Oruni ( Dlatych co nie wiedza to powiem ze jest to najgorsza dzielnica w Gdańsku). Dla nich K.... jak ktos nosi noz to musi byc zbirem. Tak samo uwaza wiekszosc ludzi. Oczywiscie bandyta moze nosic noz ale zwykly czlowiek . I co wtedy .
Jedna znajoma uznała, że byłby świetny do podcinania winorośli, żona chciała go podwędzić do drylowania owoców. Czysto pokojowe (no ogrodowe) skojarzenia, ale nie dałem :-)
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że przynoszenie noża do szkoły to nie jest najlepszy pomysł, ale przecież nie nosze go przy pasku tylko w plecaku zawinięty w ręcznik (żeby nie dzwonił - zapięcie na pochwie stuka o ostrze jak sie biegnie ), nigdy nikt go nie widział, to był pierwszy raz kiedy go wyjąłem... Cholera jest mi potrzebny tylko do tego żeby np przeciąć jakiś stary sznur na strychu! WRRRR nikt nie chciał mnie słuchać jak sie tłumaczyłem w ten sposób. Mam dobre zachowanie, żadnych uwag w dzienniku, do nauczycieli odnoszę się z szacunkiem ( wiadomo gdzie sie tego nauczyłem 8) ) , jestem miły dla koleżanek i kolegów, a oni mi mówią że nie mają pewności czy nie jestem świrem-mordercą ( tak mówili...)
Teraz nauczyciele mnie nie lubią już
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale są też działania które można zrobić tylko nożem, zarówno te codzienne jak i te których nie chcielibyśmy doświadczyć nigdy w życiu (przykład z cięciam pasów w aucie po wypadku).
Kup sobie nóż, noż go na co dzień i zdziwisz się ile będzie mieć roboty. Na dzieńdobry porządny Victorinox (żonie taki kupiłem i się z nim nie rozstaje).
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie normalne jest używanie noża do krojenia jabłka ( inaczej nie jem ) , albo ostrzenia ołówków ( nawet gdy temperówkę mam pod ręką ) , wydrapywania serduszek w drzewach , kiedy chodzę z jakimś ostrzem to cały czas się rozglądam czy nie możnaby go użyć... A czasem kiedy jestem sam, jest mi smutno... biorę noż do ręki i po prostu sie nim napawam... To taki rodzaj masturbacji chyba... wrażnia są łudząco podobne heheh.
Napisano Ponad rok temu
ale samo poweidzenie ze ja i tak nie zrozumiem skresla mnie i poniza..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakby to bylo niewiadomo
JEST...
P.S.
zmiana fryzury to nie jedyna "wasza rzecz" , oczywiście
Napisano Ponad rok temu
PiterM z mila checia tylko mi taki udostepnij...
Marta, zapraszam do Łodzi na sesję dotykania... noży
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do czego noz? (poza walka)
- Ponad rok temu
-
numeracja lini cięcia
- Ponad rok temu
-
neck knife