Steven Seagal kończy karierę filmową?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzial Film a walka wrecz pt: Cala prawda o Stefku...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ciekawe co powieziałby Z Froid na powtarzajšce się przy okazji Twoich wypowiedzi / ikonki/akcenty SM i czy również ma to przełożenie na Twoje aikidowanie
Napisano Ponad rok temu
Szczepan,
ciekawe co powieziałby Z Froid na powtarzajšce się przy okazji Twoich wypowiedzi / ikonki/akcenty SM i czy również ma to przełożenie na Twoje aikidowanie
Podejrzewam że Szczepan w ten sposób rozładowuje swoje wewnętrzne napięcie. Freud powiedziałby, że fantazje Szczepana są dla niego bezcennym wentylem bezpieczeństwa, dzięki któemu jego Aikido staje się sztuką walki pełną harmonii i miłości :wink:
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Szczepan,
Najpierw wybaczam ci tragiczna omylke w pisowni twojego guru, zobacz co by sie stalo jakbys przekrecil nazwisko MOJEGO guru:
Co do Smilies (tak wlasnie sie to mowi w poprawnej polszczyznie) to zawsze uwazalem wszelakie dyskusje na internecie za obogie w wyrazanie emocji optycznie, wiec staram sie dodac troche nastroju..teraz poczekaj tylko niech Fiodor wlaczy opcje przylaczania zapachu do kazdego postu ..... rotfl
NIe wiem czy czytales na aikidoFaq.com artykul pt "W czym aikido jest podobne do Sado-Maso", co do przelozenia............hmh.........mysle ze cos w tym jest.....
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam że Szczepan w ten sposób rozładowuje swoje wewnętrzne napięcie. Freud powiedziałby, że fantazje Szczepana są dla niego bezcennym wentylem bezpieczeństwa, dzięki któemu jego Aikido staje się sztuką walki pełną harmonii i miłości :wink:
Silvio
no wlasnie.....a ja sie glupi tyle lat glowilem bez sensu do czego te moje fantazje sluza...dzieki moj wybawco!
No to skoro juz moje fantazje zesmy zalatwili, to moze teraz sprobujemy twoje Sylvio?
Napisano Ponad rok temu
No to skoro juz moje fantazje zesmy zalatwili, to moze teraz sprobujemy twoje Sylvio?
Ale ja nie mam żadnych fantazji
Może to też coś o mnie mówi?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Ale ja nie mam żadnych fantazji
Może to też coś o mnie mówi?
Toż to objaw absolutnej czystości! satori!! eureka!!!
p.s.
Mam nadzieję, że znowu nie narobiłem byków , bo mnie jeszcze zbanuje nasz Sz. Miodek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Ashi, ashi!"
- Ponad rok temu
-
Dlaczego chlopaki cwicza aikido?
- Ponad rok temu
-
Gratulujcie Mr Smail'owi!
- Ponad rok temu