list do lewisa...
Napisano Ponad rok temu
Drogi Lennoxie,
Minęło wiele miesięcy od czasu, kiedy pokonałeś mnie odzyskując mistrzostwo świata wagi ciężkiej. W tym czasie wielokrotnie prosiłem twoich przedstawicieli żeby moje pasy mistrzowskie wróciły do mnie. Jak zdajesz sobie dobrze sprawę, każdy mistrz jest posiadaczem jego własnych pasów. Ty jesteś obecnie w posiadaniu moich pasów mistrzowskich WBC,IBF i IBO. Te pasy są moją własnością. Dlatego też, namawiam cię do zrobienia właściwej i honorowej rzeczy. Namawiam cię, żebyś wykazał należyty szacunek dla tytułu mistrza świata wagi ciężkiej. Żądam żebyś zwrócił mi moje pasy. Jeśli nie zwrócisz mi mojej własności, będę zmuszony do podjęcia kroków na drodze prawnej. Nie będę akceptował nielegalnego posiadania mojej własności. Zrobię wszystko żeby odzyskać z powrotem moje pasy. Lennox, oddaj mi moje pasy, natychmiast!
Napisano Ponad rok temu
Jesli mistrz przegra, to nowemu mistrzowi robi sie po prostu nowe pasy, a stare pasy zatrzymuje sobie stary mistrz na pamiatke. O ile mozna zrozumiec z listu, Lewis po prostu zabral mu pasy i nie oddal, a Rahman ma calkowita racje domagajac sie ich zwrotu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
michalczewski vs hall
- Ponad rok temu
-
Jak uderzać na worek ?
- Ponad rok temu
-