michalczewski vs hall
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po walce doszedłem do wniosku, że Darek nie taki młody, jeśli nie zmierzy się z Royem to czerwca przyszłego roku to nigdy nie powalczą.
Ostatnie pojedynki Michalczewski wygrywa z coraz większym wysiłkiem.
A Roy czeka bo wie że czas działa na niekorzyść Darka.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
W pierwszej nie mogl dalej walczyl bo cochwile dostawal lewy wiec zle by sie dla niego to skonczylo. W drugiej by mogl uciec na noszach.
[quote]
Warto nadmienić, że w drugiej walce Darek miał oko spuchnięte niegorzej niż poprzednio Hall, mimo to sędzia nie robił mu problemów.
[/quote]
Nie bylo powodow. [/quote]
Napisano Ponad rok temu
W pierwszej nie mogl dalej walczyl bo cochwile dostawal lewy wiec zle by sie dla niego to skonczylo. W drugiej by mogl uciec na noszach.
[quote]
Warto nadmienić, że w drugiej walce Darek miał oko spuchnięte niegorzej niż poprzednio Hall, mimo to sędzia nie robił mu problemów.
[/quote]
Nie bylo powodow. [/quote][/quote]
Równie dobrze można tak powiedzieć o Hallu w pierwszej walce.
Michalczewski nic nie widział na lewe oko po walce. Sam mówił o tym dziennikarzom, o ile moja znajomość niemieckiego mnie nie zawodzi. Przez takie coś można się na trwałe pozbawić gały, ale jeżeli uważasz, że to nie powód, coż...
Napisano Ponad rok temu
[quote]
[/quote]
Nie bylo powodow. [/quote][/quote]
Równie dobrze można tak powiedzieć o Hallu w pierwszej walce.
Michalczewski nic nie widział na lewe oko po walce. Sam mówił o tym dziennikarzom, o ile moja znajomość niemieckiego mnie nie zawodzi. Przez takie coś można się na trwałe pozbawić gały, ale jeżeli uważasz, że to nie powód, coż...[/quote]
Hall nie wykorzystywal tego ze Michalczewski nic nie widzial natomiast Darek wykorzystywal taka jest roznica.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak uderzać na worek ?
- Ponad rok temu
-
K1 na eurosport
- Ponad rok temu
-
Gala Boksu - Kołobrzeg
- Ponad rok temu